DAGENS, PLAYDATE & BARBIE.

Allmänt


Idag runt kl.12. Min tee kommer från Zimba, jakke Zara och väska Syster P.

Snacka om att det förgyllde min dag att få veta att jag är nomenerad till Årets Blogmama ! Herregud så kul! och vilken överraskning ! jag hade ingen aning . Så tusen 1000 tack till dig som tipsat mama om min blogg! Dagens ros till dig ! 🙂     Och jag kunde inte fått veta denna Happy news mer lägligt för jag har lite mycket att tänka på just nu så ja, detta var verkligen lycka !  🙂

Världens godaste ceasarsallad får du på B&M.    Lunchade där med mamma idag och det är verkligen inte ofta vi får möjlighet till sånt så det var xtra lyxigt & mysigt ! 

Dagens playdate.  (påsarna från min butik kan användas till mycket 😉

Kvällen avslutades med att lilla J fick en 6-års present av sin gudfar = min bror.

…och snacka om att vattensc0otern till Barbie blev succé !

….det tog 5 min så var både J och presenten i badkaret !  och J är verkligen inte den som hoppar i badet bara “så där” här hemma så som sagt: succé !   (tack Johan!)  

Det blev tomt här hemma nu då mamma rest så jag hoppas att det inte dröjer så länge till vi får ha henne här igen. Kom i håg hur bra ni har det ni som har er familj nära !

Hoppas att du njuter en soft kväll och att du får sova riktigt g.o.t.t. i natt !  🙂

GoDnAtTkRaMaR !

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “DAGENS, PLAYDATE & BARBIE.”

 1. M says:

  God morgon!

  Och nu har jag röstat på dig! Du MÅSTE vinna !!!!

  KRAM!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 T.A.C.K. ! 🙂 och ja, det vore ju helt fantastiskt kul om jag gick och vann . Får satsa på finalplats först. Kram !

 2. Grattis till nomineringen. Och det var just den som gjorde att jag hittade hit via länk på mamas hemsida. Härlig blogg du har 🙂

 3. Ulrica says:

  Grattis! Du har min röst! Jag känner till flera av de andra bloggarna och några är riktigt bra, men det är bara dig som jag läst regelbundet sedan 2007! Du har lyckats med att dela med dig lagom av ditt liv som mamma samtidigt som du delar med dig av glädje och inspiration! Men viktigast : Du har inte fått blogghybris som jag upplever många får när bloggen växer, du säljer dig inte och du tar dig tid att svara på kommentarer osv 🙂 Lycka Till och Kram /Ulrica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *