Dagens premiär: BARNEBALETT!


Dagens ballerina 🙂  Jag sprang in på H&M typ 20 min innan dansen startade och rev med mig de kläder Johanna har på sig i farten. De fungerar fint men vi ska gå och titta på en dräkt i stil med Junis (till vänster på bilden) då vi har mer tid för den var helt bedårande !

Tittut i natten! Jag somnade ungefär samtidigt som Sommarkrysset slutade i kväll och vaknade nu (hopplöst… 😉 så jag är på väg i säng efter lite nattbloggning 😉

När Johanna fyllde år berättade hennes dagiskompis Junis mamma att de startat på balett och jag blev så GLAD över att hon tipsade om det för jag har sökt efter dansgrupp till Johanna. Så – jag ringde balettskolan och idag bestämde vi oss för att testa och det blev SUCCÉ !! 🙂 Hjärtat ÄLSKADE det och tyckte att det var SÅ kul! Fast det tog en liten stund till hon blev “varm i kläderna” och förstod att det var en fröken hon skulle titta på etc. också hjälpte det väldigt att hennes kompis Juni var där för de tog snabbt varandra i handen och dansade iväg. SÖTT!


Det var så kul att se hur de fick lära sig grunderna i balett och jag blev nostalgisk och tänkte på då jag själv gick på balett.. (Jag dansade balett i många år och sedan gick jag över till jazzdans).


I starten gick vi föräldrar runt med barnen och vi gjorde rörelser tillsammans. Bilden är tagen då vi precis kommit dit så Johanna hade inte riktigt förstått vad vi var på ännu ? 😉 (till saken hör att vi var sena så de hade startat då vi kom).


Johannas balettfröken var världens sötaste.


“Min första piruett”…

Vi STORKOSTE oss båda två på dansen så detta ska vi absolut fortsätta med ! 🙂  

Efter dagens balettpremiär så körde vi mot IKEA och då kom jag på att Johanna aldrig har varit med mig dit (jag brukar alltid passa på att åka själv) så det blev dagens 2:a premiär 😉

Nu ska har sovas riktigt, riktigt GOTT så see you tomorrow!

P.S på norska stavas balett : BALLETT.

NaTtAkLeM! ♥

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Dagens premiär: BARNEBALETT!”

 1. Angel says:

  men va gulligt 🙂

 2. Maria says:

  Tack! Tack för att jag får följa din vardag. Du tar mig tillbaka till den stan jag bodde i 11 år. Till affärerna (Bolina!!!) Resturangerna (Odeon!!) Folk som ej har träffat dig kanske tror du är en över-positiv-rosa-sagofigur, men jag som träffat dig i din affär vet att du är precis så härlig.Nu när jag hittat dig igen ska jag följa dig dagligen. Du ger livsglädje & inspiration. Något jag behöver efter ett par väldigt tunga & mörka år!! Tack för att du finns!! Krams m

 3. Linda Olsson says:

  Gud så söööta ……

  Kram kram

 4. Madeleine says:

  Åhh vad söta dem e :-). Johanna e verkligen så otroligt söt! Älskar din blogg :-). Kram

 5. Caroline says:

  Vilken förståndig mamma du är! De flesta barn tycker inte att det är jättekul att vara på IKEA (om de inte är i barnrummet) vilket ofta leder till att de gnäller/gråter/gallskriker konstant och när man jobbar där är man gaaaanska trött på skrikiga barn när dagen är slut om jag säger så…puh Så om man "måste" ta små, trötta barn med på IKEA, snäääälla låt det bli ett kort besök! För allas skull! ;o)

 6. Ohh very much thanks admin

 7. Great! Thanks for post

 8. sohbet says:

  good quality post thanks

 9. Exceptional read, I just passed this onto a coworker who was doing a little investigation on that. And he in fact bought me lunch because I discovered it for him .So let me rephrase that: Thank you for lunch!

 10. film izle says:

  good quality post thanks

 11. I love this neat site! Look at that interesting information regarding Egypt real estate and Property in egypt See You!

 12. Domates says:

  How is it going? I just enjoy eating vegetables especially patatos , See You!

 13. turkko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Check my website turk ko.

 14. web site says:

  We’ve been looking forward to checking this also. Great read.

 15. meridia says:

  i cant eliebe this, propecia online, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]propecia online[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription propecia online, rawzh,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *