Dagens puss !


Puss min älskade !

Så här såg det ut då jag lämnade mitt hjärta på dagis idag.  De var på dockteater igår så idag skulle de ha med sig ett kosedyr (gossedjur) , Johanna tog med sig sin bamse från "Build A Bear" och det var så sött då hon åkte vagn med den på morgon 🙂


Puss & Kram !

När jag lämnat Johanna på dagis idag så gick jag en sväng i butiker och tittade för jag passerar tex Zara, Bianco, Gina Tricot, H&M, Polarn & Pyret, Shoe Lounge m.fl. på vägen till & från dagis.  På Zara såg jag bla en jätte fin klänning och snygga skor… och på H&M en paljettbolero som ni strax ska få se . Alla dessa frestelser… 😉

 
Se så vintrigt det ser ut i Oslo idag !

Idag har jag ett par jobbfix att göra också ska jag lägga ut lite kläder till försäljning på finn.no (norges svar på blocket?) för nu behöver jag plats i garderoben till vårnyheter 🙂 Bl.a så ska jag sälja mina URSNYGGA Gucci lookalikes, ni vet de där skorna med guldnitar på klackarna… snyft… jag vill verkligen inte men de jag shoppade i size 38 blev en reklamation och då fanns de bara kvar i 37 så jag tog dem men det är bara att fejsa fakta: de är för små 🙁   Ett alternativ är så klart att de får stå som "pynt" på skohyllan 😉

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Dagens puss !”

 1. Lotta says:

  Fin blogg och härligt hem du verkar ha! 🙂

 2. Johanna says:

  Vilka härliga vinterbilder! Här är det tyvärr slask. Endera ska det vara vinter eller vår, det där mitt emellan är det som är värst ;).

  Ha en fin dag!

 3. ika says:

  vilka härliga bilder, ni är så söta!

 4. Madelene(Landvetter) says:

  Vilka härliga bilder.Ni är bara så supper finna.

  Kram till er.

  Madelene

 5. Oslojente says:

  Hei! Elsker bloggen din og leser den hver dag. Virkelig inspirerende :):) Jeg er interessert i skoene du selger. Hvor mye selger du de for?

 6. Kristin says:

  Så skjønn hun er, datteren din 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *