Dagens reminders: champagneshopping & tävling!

Allmänt


NB! om du klickar på någon av mina länkningar till Daisy så kommer du idag till en butik på Holmen. Det är fel!  Butiken som gäller är den Daisy som ligger på Vinderen, i centret precis vid sidan om t-banan (Daisys nettsida lanseras snart).

Reminder nr.1: Det är champagne-shopping hos butiken DaisyVinderen ( Slemdalsveien. 72 ) i kväll kl. 19-21. Daisy bjuder på -10% på allt i butiken (Odd Molly, Chill Norway, Rosemunde, Ti-Mo m.fl.) + övriga priserbjudanden, som tex -20% på alla byxor. Jag kommer självklart att vara där och det vore jättekul om vi ses ! 🙂


Sött som socker från How to Kiss a Frog. Du kan vinna kläderna!

Reminder nr.2: Tävlingen där du kan vinna valfria kläder för 700kr från svenska HowtoKissaFrog som har en bedårande vår / sommarkollektion.  Klicka HÄR för att tävla.

Nu sticker jag strax ut och fixar ärenden + hämtar prinsessan så vi ses hos Daisy! eller här på bloggen senare i kväll.

Tjingeling så länge ! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Dagens reminders: champagneshopping & tävling!”

  1. Elisabeth says:

    Skulle gjerne ha tatt meg en tur innom Daisy i kveld, men kan dessverre ikke siden jeg er på jobb. Jobber og leser til eksamen for tiden, så det blir nettshopping på meg…;-)

    Ha en kjempekoselig kveld!!!

  2. Hade gärna gått om jag bott i Oslo! 🙂 Ha en fin kväll. Den där heldressen i päls från Chanel år mig att tänka på Chewbacca i starwars! 🙂 Kramelikram Alexandra

  3. Så underbart det låter med champagne-shopping. Nu önskar jag att jag bodde närmare 🙂 ha en härlig kväll!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *