Dagens rese outfit.

Allmänt

168397-1401
Idag ska Johanna få inviga sin nya Juicy jacka.

Jag förberedde vår resdag SÅ noga igår. Se bara hur jag la fram Johannas rese outfit igår kväll. Precis som en brandmann så tänkte jag att hon bara kunde hoppa i kläderna på morgon och iväg skulle vi… 

Men allt blir ju som sagt inte alltid precis som man tänkt sig 😉

Gissa om jag LÄNGTAR till vi landar i Luleå ikväll….! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Dagens rese outfit.”

 1. hihi says:

  Hihi ibland blir det bara fel! Men tur är väl det att det oftast går att ordna till! Ni får ha en trevligt resa o tänk på att IDOL går i repris på söndagar vid lunch!
  ha en trevlig “semester”!
  Kram

 2. Karoline says:

  Hoppas att ni är på G nu, kanske på flyget eller i Sthlm. Men jag undrar vart strumpbyxorna är ifrån. Det är så svårt att få tag i bra som håller och inte blir noppiga, har provat alla märken, dyra som billiga. Men dessa var så söta med rosetten. Kram

 3. Karoline says:

  Snacka om galet, missade att ni inte kom iväg. Sorry!

 4. AnnaStina says:

  Hihi-
  Ja jag glad Idol går i repris så nu vet du vad jag ska göra på söndag 😉 Njut helgen! 🙂
  Little darling-
  tack! 🙂
  Karoline-
  Ja, ibland blir allt bara helt galet 🙂 Vad kul att du gillar strumpbyxorna. Jag blev så glad då jag hittade dem för det är som sagt inte alltid lätt att hitta fina 🙂 Dessa kommer från “Burberry”. Måste skynda på här nu så: HAPPY WEEKEND! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *