Dagens & ros till alla mamas !

Allmänt


Som ni ser så ligger det några "top secret" ting bakom mig. Spännande, eller hur? 😉  Dagens idag bestod av tunika Hunky Dory, jeans Zara, kofta Northland (från i höst, finns tyvärr inte kvar i butik, väst H&M och halsband Bvlgari.

Så där ja, nu sover hjärtat och lugnet har lagt sig… 🙂 Jag måste säga att jag BEUNDRAR alla er mammor som lever ensamna med flera barn. Vilket JOBB ni gör !!!  Jag tycker att det är nog mycket "jobb" med en liten prinsessa så hur vore det inte då med 2, 3, 4 eller kanske 5?  Ni förtjänar verkligen en stor medalj och massor med BERÖM !! You go fabulous mamas !!! 🙂

Nu ska jag mysa med Desperate Houswives.

Önskar dig en skön kväll!

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Dagens & ros till alla mamas !”

 1. Spännande med top secret-hemligheter! =)

  Lika snygg som vanligt! Njut av lugnet nu, kraaam!

 2. Linda says:

  Här har vi hockey så det blir inget Desperate…

 3. Milica says:

  Hur gammal är du ?

 4. Josefine says:

  Jag tänkte EXAKT samma sak då jag packade, tänkte på de som varit med i familjen annorlunda. Hur gör de? Packar man mindre? Sov sött FAB Mama! Puss o Kram

 5. Nettisens says:

  Åh, nyfiken i en strut undrar vad det är som är "Top secret" Men det kanske är det som är meningen….

  Trevlig kväll och dröm sött från Nettisens

 6. Karin says:

  Hej Anna-Stina!

  Du är verkligen en sån där fab-mama att imponeras av själv! Du verkar vara en höjdare på logistik måste jag säga, för att klara av att ha så många järn i elden som du kan inte vara lätt. JIG verkar vara en helt fantastisk pappa men han reser väl en del vilket ju gör att du får sköta mycket själv. Och du gör det galant!

  Din blogg är verkligen en stor inspirationskälla för mig och många andra mamas. Välkommen in till mig om du har tid och lust!

  GLAD PÅSK!!!

 7. Rövarmamman says:

  Ja en stor medalj till de mammor, själv är jag uppväxt med 4 yngra syskon så de känns som att jag har levt med 4 barn! Har nu en egen liten tjej på 3,5mån, ja tror man klarar mer än vad man tror! Jag känner att ja nu lätt klarar iaf 2 till:) efter ha växt upp med ett hem med massor med små syskon som jag bytte blöjor och hjälpt till och passa.

  Hoppas du får en super fin kväll:)

 8. Jessica says:

  Var inne på Kappahl idag…går aldrig in i den butiken i vanliga fall. Men såg massor med fint i skyltfönstret, och var tvungen att gå in. Dom har fått in en vintage kollektion (påminnner lite om Odd molly). Linnen,tunikor me fina detaljer, accesoarer. Jag blev så impad…och tänkte åven på dig när jag såg alla dessa fina ting! Ett litet tips från mig till dig 🙂

  Tack för din fina blogg!

 9. Anna-Lena says:

  Jag kan bara h¨lla med! Har två men fatta de som har tre eller ännu fler! Puh! Fattar INTE hur det går till! Fast ju fler ju lätare att h¨lla på rutiner kanske! är ett fan av rutiner själv så två går bra men ibland är det bra svettigt och påfrestande alltså! 🙂 Ha läst numret av Kamille ¨där ni är med! Så fint ni har, kul att se badet och köket lite mer oxå! 🙂 Ska bli kul att läsa Mor och Barn oxå, Johannas rum är ju fantastiskt! 🙂 Ha en skön kväll du FAB:a mamma själv 🙂

 10. Det blir nog aldrig värre än man själv gör det till. Det säger jag som är singelmamma till två barn, samt jobbar på förskola. Och pluggar heltid vid sidan om.

  Du verkar helt FAB du med, och jag blir väldigt nyfiken på din top secret-pryl. När får vi veta? 🙂

  Kram

 11. S says:

  hur gamal är du egentligen ?

 12. jessica says:

  Jag har en likadan kamera som dig 🙂 Dom är riktigt snygga 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *