Dagens shopping!


Dagens shopping: snygg topp från H&M för endast 198nok. Mina super FINA nya örhängen som jag fick som en suprice i posten idag förtjänar ett helt eget inlägg senare 🙂

När jag provade de snygga jeansen från H&M Trend igen så insåg jag att jag helt enkelt inte ska ha hög midja. Det klär inte och jag trivs inte i det så – jag gick och lämnade tillbaka dem idag och en stund senare så kom jag ut från en annan H&M butik (det är 3 H&M butiker på väg till / från dagis) med den här snygga toppen ! 🙂


Här ser ni hur snygg toppen är i ryggen.

Toppen känns som ett riktigt "fynd" och den kommer jag att använda till middagar / party / vinkvällar i solen osv . Passar perfekt till jeans och kan även vara snygg till vita smala byxor.  Om du ska ut på shopping morgon så är den mitt shoppingtips !

Nu ska här fixas taccos.  🙂  Önskar dig en super trevlig fredagkväll ! och du – missa inte att Carina Berg flyttar in hos en av mina favorit bloggerskor: Pernilla Wahlgren i kväll kl. 21.30. (på svenska TV4).

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Dagens shopping!”

 1. Trofast leser says:

  Hei! Kjempefin topp! Har nettopp kost meg med Kamilles påskenummer og må bare si at du har ett flott hjem! Håper du vil legge ut flere bilder her i bloggen også til inspirasjon for oss 🙂 God helg og god påske! Klem fra trofast leser i Oslo

 2. Anne says:

  Har også sett på de gull-toppene på HM. Hvilken størrelse har du? Er de store i størrelsen? Tusen takk for svar. Skal få noen til å kjøpe for meg skjønner du….

 3. Berg får man ju bara inte missa! Störtskön tjej!

  Kul att så många är med och tävlar! 😀

  Ha en underbar kväll!

  Mvh Evelina Creative Lounge

 4. Mikaela says:

  Oj. Den var superfin. Ska checka in den på nästa shoppingrunda 🙂 Ha en fin kväll och helg.

 5. Karin says:

  Hej Anna-Stina!

  Toppensnyggt linne! Sen vill jag passa på att tacka för tipset om att en look-alike till Johannas tapet finns från Sandbergs, den agerar nämligen bakgrund till min blogg.

  Ha en skön helg!

  Kramar ♥

 6. Becka says:

  Den var verkligen superfin! Och du passade väldigt bra i den! 🙂

  Hoppas ni får en härlig och mysig fredagskväll! 🙂

 7. Elin says:

  Vilken härlig partytop! Hoppas du får festa loss i den snart!

  Kram och trevlig fredag!

 8. SNYGG!

  Ha en bra start på helgen! Kraamar

 9. Jättefin topp! 🙂

 10. Madelene(L) says:

  Hej du underbara.

  Hoppas dagen + kvällen har och är bra. Är inne och läser varje dag men har ej skrivit. Veckan har ju varit underbar med sooool underbart. Helgen skall bli lika underbar. Hoppas att eran vecka varit bra.

  Ha det så jätte bra.

  Många BAMSE KRAMAR Madelene

 11. Josefine says:

  Hej sweetie, kikar in och önskar godnatt!

  Jag har också fått Amandapaket hihi. Puss!

 12. Trude says:

  Vilken fin topp! Den klädde dig jättebra:). Väldigt bra pris också må jag säga;). Hoppas du sover gott nu;). Eller så kanske du vaknar snart? Hihi:).

 13. TUSEN TACK för alla fina & trevliga kommentarer! Ni gör mig så GLAD och det var KUL att ni gillade toppen lika mycket som jag för. Den kommer att invigas nästa gång jag ska ut på partaj 🙂

  Hej Trofast leser!-

  Tack så mycket för fina ord som gör mig både glad & smickrad! 🙂 Och så gøy att du efterfrågar fler bilder från vårt hem, självklart ska jag bjuda på det! Önskar dig en flott weekend och en GOD PÅSKE! Klem! 🙂

  Hej Anne! –

  Jag har size medium på min topp och jag är en "typisk" 38:a. Happy shopping! Kram! 🙂

  Hej Robin & Evelina!-

  Ja visst är det KUL med så BRA respons på tävlingen! 🙂 Vi håller kontaken. Önskar dig en underbar weekend ! Kram 🙂

  Hej Karin-

  Å så kul att mitt tips blev till nytta ! 🙂 Den tapeten är verkligen den finaste. Happy weekend! Kram 🙂

  Hej Madelene-

  Kul att höra från dig ! 🙂 Jag önskar dig och din familj en underbar weekend fylld av glädje, kärlek & solsken. Kram ! 🙂

  Josefine-

  På tal om paket.. jag postar Ellas presenter imorgon! 😉 Puss !

  Trude-

  Ha,ha ja med mig kan man ju aldrig veta, ibland sover jag, ibland vaknar jag 😉 Önskar dig en underbar weekend ! Kram 🙂

  KRAMAR till er alla ! Ni är underbara ! 🙂

 14. Starmama says:

  Toppen är supernice! Beställde den bums via nätet igår kväll 🙂 Jag shoppade också en nyinkommer klänning fr HM igår, ska ha den på ett bröllop i maj. KRAM!

 15. HANNA says:

  Vilken fin topp!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *