Dagens shopping.


Den här klänningen från Zara blev dagens shopping. Kommer använda den till både flip-flops & high-heels i sommar och nej, jag ska inte ha grå tights till 😉  (hade på mig tightsen idag på dagen så därför blev de på då jag provade). Klänningen kostar 399nok.  Linningen i livet gör att det passar perfekt att styla den med ett snyggt belte.

Å vilken mysig dag vi har haft idag ! 🙂 Vi gick ut runt kl. 14 och kom hem runt kl. 19.  Ni ska självklart få veta vad vi gjort och se bilder men just nu sitter jag och tittar på "Gullroten" som är Norges glammigaste TV happening så den vill jag inte missa.  Jag kryddar min TV-kväll med vitt vin och Bocca choklad 🙂

Hoppas att du också har en fabulous lördag !?

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Dagens shopping.”

 1. Josefine says:

  Vad fin klänningen och DU är! Kul att du fått till det med håret nu =) Hoppas du njuter kvällen! Puss o Kram

 2. Mikaela says:

  Jätte fin klänning verkligen! Och ditt hår ser underbart ut puss <33

  http://miiikaela.blogg.se

 3. Mingar says:

  En riktig hit! Du passar jättebra i den!

 4. Anna says:

  Jag blev lite inspirerad av att ni varit ute och flygit (och det är väl det man ska bli av din blogg, hihi)Nu har jag kollat på lite flygresor, inget hotell…än utan bara flygresa tex, inrikes här i Sverige eller till tex Oslo (blir ju såå sugen efter allt du och "prinsessans dagbok" skriver om)Men Guuuud, vad dyrt 🙁 Så jag undrar vilka brukar du flyga med? och vad betalar du ca? Vad jag förstått så har du ju flugit mycket mellan Oslo-Stockholm? Kan du ge mig några resetips?

  Kraaam

 5. Caroline says:

  Här läst din blogg jättelänge men tror aldrig jag lämnat något spår! Den klänningen är underbar, och du passar superbra i den!

 6. Ingrid says:

  Den kjolen har jeg også og den er så fin!! Den kan være søt eller tøff, alt avhengig av tilbehøret. Likte håret ditt veldig godt i dag. Gleder meg til det berømte innlegget om hvordan du ruller håret ditt kommer. 😉

 7. Ellenor says:

  Mycket fin klänning, du passar i den.

  Jag har undrat så många gånger vad din man är. Du och din dotter gör så mycket på tu man hand. Ni ser ut att må så gott men jag undrar när ni (ni och pappan) får träffas?

  Trevlig helg

 8. Den var jätte fin

 9. TUSEN MILJONER TACK för alla FINA kommentarer och komplimanger om mitt hår ! 🙂 Glad blir jag ! 🙂

  Ellenor-

  Vi hade en familyday igår och JIG var med oss heeela dagen lång 🙂 Men eftersom han inte är en del av bloggen så syns han inte här. Kram! 🙂

  Ingrid-

  En dag kommer det där hårinlägget, jag lovar 🙂 Kram!

  Anna-

  KUL att jag inspirerat dig till att kolla upp resor, det gör mig glad ! 🙂 Och ja, tyvärr så är det dyrt att resa efter att barnen fyllt 2 år. Vi reser oftast med SAS och priserna varierar ju enormt utifrån när du bokar/köper din resa och vilka dagar du reser på. En onsdag är det ju alltid billigare än en fredag osv. också varierar det massor vilken flight /avgång du väljer. (billigt mitt på dagen, dyrt på em då business reser osv). Norwegian har ofta bra priser men se upp så att du inte luras av det billiga utgångspriset för det tillkommer kostnader för bagage etc.

  Vad vi betalar för våra resor varierar enormt beroende på om vi ska till Luleå eller Stockholm men klart billigast resealternativ mellan Stockholm & Oslo är att ta TÅGET. Kostar runt 800nok t&r.

  Hoppas du kommer dig iväg ! Kram ! 🙂

  Caroline-

  TACK för din 1:a kommentar ! 🙂 Kul att du lämnat spår . Kram ! 🙂

  Jag önskar er alla en UNDERBAR söndag! KRAMAR! 🙂

 10. Anonymous says:

  Ser framemot ditt rulla håretinlägg, varför dröjer det sååååå läääänge??? Vill så gärna veta vilka produkter som passar bra på hårförlängningar, blir det inte lätt trassligt? Kram!

 11. Nickan says:

  GUUUD vad fint ditt hår var! Jättefint med sådanna lockar, skulle vara kul med ett hårinlägg=) Din klänning var ju helt underbar, och du är lika vacker! hoppas du får en bra söndag! Kramar

 12. Lottis says:

  Snyggt! Förresten, hur stylar du blomhalsbandet från gina tricot? Jag får inte till det 🙂

 13. TACK så jätte mycket för alla FINA kommentarer ! 🙂

  Mitt hårinlägg dröjer sååå länge för att jag alltid rullar håret direkt jag stiger upp och då passar det inte alltid att stå och fotografera + att jag alltid har lite bråttom då. Ska fota och visa en dag då jag har gott om tid och kan göra ett riktigt BRA inlägg 🙂 Så – den som väntar på något gott…! Kram 🙂

  Lottis-

  Jag har inte använt det halsbandet ännu men jag kommer att styla det med vitt linne (med djupare ringning framtill så att blommorna ligger mot huden och inte mot tyget) + till sommar klänningar & tunikor. Men som sagt: trixet är att halsbandet ser bäst ut mot huden . Lycka till ! Kram ! 🙂

 14. karoline says:

  Hej! Har du en xs eller s på din klänning. Tror vi har samma storlek ungefär. Undrar vad jag ska köpa för storlek, hinner inte prova med min lilla bebis 🙂

  kramar & tack för fin blogg!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *