DAGENS SHOPPING.

Allmänt

19288_10152631739035796_1530672608874625604_n

Jag känner mig aldrig så svensk som när jag åker till IKEA och ser deras norska översättningar på väggarna. 

Nu kom vi girls precis hem och vet ni… jag är lite kär i det där trädet… ! Har ett likt här hemma på sovrummet som jag köpte i våras och det har växt så det knakar och blivit helt fantastiskt stort & fint. Så när jag fick i uppdrag att styla JIG´s kontor så var det självklart att jag skulle gå för ett likt men frågan är om jag inte åker på att köpa ett till för nu står det jag köpte idag här inne stua och jag tror jag får stora problem med att köra iväg med det i morgon.. känns som att det hör hemma här.   Det är baksidan av stylinguppdrag, jag får alltid lust på allt själv!

Johanna hade ju vinteraktivitetsdag på skolan idag och det var en trött, sliten och super hungrig liten darling som jag hämtade upp på AKS så det var bara en sak att göra: köra raka vägen till Burger King. Thank god för fast food ibland alltså! 😉  Sen, då vi kom hem så hade hon fått så mycket energi att skidorna åkte på och hon körde runt, runt och upp och ner ute på gården. Ha, ha!

10945562_10152631813360796_4605578195528695997_n

Himlen var lika magisk i eftermiddag som den var på morgon. Fantastiskt vackert! Och se så lite snö det är kvar på gården, gräset tittar fram både här och där… (parkdressen + handskar + mössa var visst kvar på skolan… så hon körde runt i sin fina jacka från Kapp Ahl). P.S det här är en lagom skidtur i mina ögon för de där turerna inne i skogen är inte helt my cup of champagne 😉 

156077_10152631789140796_8215226082670441473_n

45 krispiga tulpaner fick bli med mig hem från IKEA.  U.n.d.e.r.b.a.r.t.! 

Åh nu sitter J och skriver brev till en söt vän med det nya brevpappret hon fick av mig häromdagen. Det väcker härliga minnen hos mig, jag minns att jag hade som mest typ 17 brevvänner som jag brevväxlade med och det var STOR lycka varje gång jag fick svar i posten.  E-mail, sms & snapchat i all ära alltså men inget slår ett handskrivet brev!

Bäst jag tar hand om de där tulpanerna nu och sen har vi en hel del läxor att ta tag i.

Önskar dig en mysig kväll fylld av tända ljus & feelgood!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “DAGENS SHOPPING.”

 1. Sofie says:

  Åh, se till att hon sparar breven hon får…. Hittade en hel låda med gamla brev från brevvänner på vinden för ett tag sen.. Så kul att läsa nu 🙂

  • gizmolina says:

   Jag sparar alla hennes brev i en box! 🙂 och har även kvar en hel del av mina från tiden då jag brevväxlade. Precis som du skriver så är det riktigt kul läsning!

   Önskar dig en härlig kväll Sofie! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *