Dagens shopping.

Allmänt

168397-681
Min Gucci scarves passar perfekt till klänningen! 🙂 Jag tycker det är kul att mixa lyx & budget!

Idag var jag på DET shopping humöret. Ni vet när man känner att man verkligen vill köpa något.. nästan vad som helst.. och i alla fall nåt…! Men vad händer sånna gånger? Just det – man hittar I N G E N T I N G… det är nästan galet att det alltid är så… Men när man absolut INTE ska shoppa nåt då hittar man "hurmycketsomhelst"… hopplöst!

Men – till slut, på sista stoppet: H&M brevid där vi bor hittade jag den här underbart sköna klänningen / tunikan. Den är i det SKÖNASTE materialet, "organic cotton", och är bara sååå mjuk! Och när jag kom hem upptäckte jag en extra bonus – den har FICKOR! och det gör den ännu skönare & softare i stilen 🙂  Perfekt till leggings, utanpå jeans eller bara som den är med klackar till  på en middag 🙂

Pris: 398kr. och den fanns i svart också för er som inte är lika glada i Rosa som mig 😉 (jag har faktiskt lust att shoppa den i svart också för det är den skönaste kvalitet jag haft på mig på lääänge….!)

I min prinsessebok står det föresten så här om färgen rosa:

"Rosa är många flickors favoritfärg. När någon ser rosa, blir de genast snällare. Vill du charma omgivningen bör du rosa till dig."

Så nu vet ni varför jag alltid har rosa! 😉

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Dagens shopping.”

 1. Mamma till två små pojkar says:

  Jättefin! Och som du säger, det är kul att matcha lyx och budget! Jag håller med dig, när man inte är ute efter nåt utan bara går runt för att få lite inspiration, så hittar man alldeles för mycket fina saker… men när man letar efter nåt speciellt så hittar man det aldrig. Eller så hittar man två stycken att välja mellan…då får man ju beslutsångest =) Jag är en sån som kommer ofta (alldeles för ofta) hem med saker och så blir jag velig, behålla eller inte behålla. Men det är inte kul att lämna tillbaka heller =) För några dagar sen köpte jag en kofta och jag som alltid tittar först på materiallappen glömde totalt bort det denna gång, var ute på stan med barnen, lite halvstressad, och så kommer jag hem och upptäcker att den innehåller 50% akryl… nej, ingen akryl i min garderob =) så det var ett enkelt beslut att lämna tillbaks den igår…

 2. AnnaStina says:

  Vad kul att du gillar den! 🙂 Materialet är som sagt det SKÖNASTE jag haft på mig på länge! 🙂 Ja, det är hopplöst det där med shoppingen.. när man verkligen kan shoppa, precis efter lön, då hittar man ingenting man vill ha, men då man har slut pengar och verkligen INTE kan shoppa – då hittar man som mest.. Och det där med “beslutsångest” det är en kvinnlig egenskap. 😉 När jag jobbade i en butik där vi sålde både dam & herr kläder såg det ut så här: Tjejerna kom in, såg nåt de ville ha, provade, la undan, kom tillbaka, köpte på öppet köp.. Killarna däremot de kom in såg nåt de ville ha, shoppade och gick och kom inte tillbaka! 🙂

 3. Mamma till två små pojkar says:

  Haha, typiskt tjejbeteende ja =) det bästa är ju om man kan få öppet köp, i alla fall några dagar 😉 men varför är det så…man shoppar och shoppar och ändå så har man knappt nåt att ta på sig?! =) det är ju inte klokt! eller att man inte kan bestämma vad man vill ha… kanske ser en snygg blus lite här och var… ja, det där känner jag igen, man shoppar ju mest direkt vid löning men snygga saker finns ju hela månaden för det kommer ju hela tiden in nytt… jag vet en tjej som alltid sparar sina slantar tills precis innan nästa löning för då är det minst folk överallt (speciellt på stan helgen före löning -> när det inte är sommar vill säga) och så shoppar hon i lugn och ro =)

 4. Lina says:

  Har följ din blogg länge och måste först och främst säga att din supersöta sessa charmar mig lika mycket varje gång jag får se henne på bild 🙂
  Jättefin tunika. Är långt ifrån lika tokig i rosa som dig men hittade en tröja i ljusrosa idag jag bara var tvungen att köpa! Finns att se på min blogg. Så nu hoppas jag att jag ska charma omgivningen extra mycket när jag har den på mig 🙂

 5. Jessica says:

  Vännen 🙂
  Verkligen jättefin tunika.
  Hoppas dom har den här för då måste jag ha den genast 🙂
  Tack snälla för tipset !
  Önskar Er en underbar dag !
  Krameli 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *