Dagens shopping!

168397-2671
Jag då vi kom hem från beachen..

Phuket kl. 18.40, måndag kväll.

Jag spontan shoppade föresten en klänning på vägen hem från beachen idag i den blå färg som jag alltid har älskat 🙂  Och gissa vad den kostade? Typ 35 kronor! (för det var några fläckar på den så jag måste tvätta..). Sån shopping gör mig happy! 😉

Nu den där duschen…!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Dagens shopping!”

 1. Em says:

  Färgen passar dig utmärkt! Blått är extra fint på blondiner tycker jag. 🙂

 2. Marie says:

  Nydelig farge til deg og veldig fin kjole. Litt juicy look alike. Spent på om du kjøpte deg LV Neverful vesken… Jeg bor i USA, denne vesken er å se en del her borte også. Men mest på asiatiske damer. Amerikanere virker å velge Speedy og Alma. En Neverful står på min ønskeliste også :).
  Kos dere videre i Thailand. Hotellet i Singapore så helt fantastisk ut. Skal skrive det + shoppingsenteret du besøkte opp my “wish-list”…
  Marie

 3. Anette says:

  Hejsan…
  Nu har vi kommit hit,vi bor nstan pa mitten av kata beach!!
  Jag har ju nagra barnmatsburkar till dig…:)
  Skriv en halsning direkt i min blogg,sa missar jag den ej!!

  Ha det bra!!
  Anette

 4. ♥ Hoppas du haft en bra dag? ♥

 5. Emma says:

  Härlig blå färg! /Emma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *