Dagens shopping.


I den här lilla, trånga & varma "butiken" shoppade jag en klänning som syns i påsen jag håller i handen. Den var på rea, -50%, så jag gjorde värsta bra köpet 😉 (Ska fota och visa er den då jag är tillbaka i Phuket igen.)

Bangkok kl.01.00, natt mot måndag.

Efter besöket på "The blue elephant" så åkte vi raka vägen till nattmarknaden 🙂

Den här marknaden är så stor att man hela tiden upptäcker nya shoppingställen. Idag upptäckte jag tex hur många läckra interiörbutiker som helst ! och även små kul klädbutiker. Men en sak är säker: det är HOT att gå på marknaden…så HOT att man kan glömma att känna sig flott för svetten rinner hur man än gör 😉

Nu ska jag lägga mig och sova sista natten i Bangkok för den här gången för imorgon flyger vi hem igen.

MYS ordentligt söndagens sista timmar!

Till sist… idag är det min älskade mormors födelsedag så jag har tänkt ovanligt mycket på henne. Hon var en fantastiskt person som lärde mig att se solen bakom molnen. Jag hoppas att hon och de andra änglarna äter god tårta just nu…

God natt & Sov gott! ♥

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Dagens shopping.”

  1. Så fint skrivet om din mormor.

  2. Karolina N says:

    Ha en trevlig resa "hemåt"! Klart man får tårta hos änglarna! Här hemma har vi också ätit tårta för min prins fyller fem idag. Alldeles för mycket också som vanligt 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *