Dagens shopping!


Underbar kofta som är väldigt "jag" 🙂 Den kommer från butiken "Simona" i Skovveien här i Oslo.

Jag blev kär i den här koftan då jag såg den i ett skyltfönster idag och en stund senare fick den följa med mig hem. Den är hur varm & skön som helst och jag gillar detaljen med silkesbandet som man knyter till en rosett 🙂

TACK snälla mamma för den fina presenten !!

P.S ska självklart visa en bild senare då jag har den på mig 🙂

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Dagens shopping!”

 1. liene says:

  Gud, så fin!:)

 2. Åh den var verkligen jätte fin!!

 3. Pethra says:

  Vad ljuvlig den är! Minns när jag bodde i Oslo, man hittade så mycket finare kläder än vad man gjorde i Sverige på den tiden. Njut kvällen och sköt om er!

 4. Tess says:

  Vilket märke är det på koftan ? Kram

 5. Josefin says:

  Hej AnnaStina! Jag har ett önskemål;)Min sambo fyller år idag och imorgon kommer han hem från sitt jobb och jag tänkte överraska med lite mys, cava och presenter. Vi träffas väldigt sällan nuförtiden så jag vill verkligen att det ska bli super. Har du några bra mystips som du kan tipsa om för en lyckad romantisk kväll:)? kram kram

 6. susanna says:

  men OJ så fin! Tror du man kan hitta den i sverige?? Hoppas det, för jag kan inte sluta tänka på den:) Ha en trevlig kväll!

 7. Nicki says:

  jätte fin kofta!

 8. Anna-Lena says:

  Låter som en jättehärlig dag! 😀 Mysigt med mamma-besök! 😀 Ha en lika skön kväll…

 9. Nina. says:

  Åh, den skulle man ha & mysa ner sig i 🙂

 10. lisa says:

  Hej

  Ville bara berätta att din blogg har blivit min favorit!

  Hade jag varit singel i min egen lägenhet (min pojkvän är hiphop dj och imponeras INTE av den romantiska stilen) så hade jag heeelt klart haft mer inslag så som ditt hem är. Hela du verkar helmysig faktiskt!

 11. ella says:

  åååh, underbar kofta!

 12. Emma says:

  Åh gud så fin den är och jag håller med, rosetten var verkligen pricken över i på den!

  Och förresten, grattis i efterskott! Har helt glömt bort att gratulera på din stora dag. Hoppas att du fick en riktig härlig och rosa dag! 🙂

  Kramar från Emma

 13. Piratmamman says:

  Jättefin! Såg att Noa Noa också hade supersnygga stickade koftor/boleros med sidenband (för oss i Sverige, alltså)- just den kombinationen är ju så fin!

  Ja, hon är snäll din mamma! Det vet jag eftersom var min fröken på lågstadiet 😉 Så jag förstår även var du fått ditt stilintresse ifrån. (Stina borde faktiskt ta och starta en egen modeblogg – Om hon inte redan har en vill säga).

  De som vill får gärna tycka till om min nystartade blogg också – eftersom jag är helt grön på det här är alla åsikter värdefulla!

 14. jennifer says:

  den va verkligen jätte fin och väldigt anna-stina, känns som man känner dig fast man aldrig träffats =) ha en toppen kväll!!

 15. Anna says:

  Grymt snygg kofta. Vad ar det for marke pa den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *