Dagens shopping äventyr..!

Allmänt

168397-592

Dagens mål: Att shoppa den här fina tunikan från H&M  i "Odd Molly-stil" som jag sett i senaste "Costume".
Det visade sig bli lättare sagt än gjort… Så – här följer nu "den vilda jakten på tunikan" 😉 :

Jag & Johanna startade med att gå till H&M som ligger högst upp i Bogstadveien för där var jag övertygad om att den skulle finnas. Vi bor ca 3 minuter från den butiken så det passade oss helt perfekt idag då vi hade en del att göra. 🙂

Personalen där säger att det låter som att den kommer från "trendavdelningen" som är på den andra H&M butiken lite längre ner i gatan. Jag tycker det låter jätte konstigt men butiks personal ska man ju kunna lita på.

Personalen på den andra H&M butiken säger, då jag beskriver tunikan, att det låter som att den kommer från vår "trendavdelning" och den har vi på vår andra H&M butik lite högre upp i gatan. Nej säger jag, det har ni inte för de sa att jag skulle gå hit?! Då säger hon att närmaste "trend avdelning" blir den på H&M på Karl Johan.

Eftersom Johanna sov så sött i vagnen så passade det med en lite längre tur så vi gick iväg…..

Personalen på H&M på Karl Johan säger: Vi har ingen "trendavdelning" här. Närmaste blir i Bogstadveien (!!!) (think NOT!)  eller den H&M butik som är vid sidan av Oslo City.

Nu hade mitt hjärta vaknat sedan en stund tillbaka men jag gav mig inte! Så – vi gick vidare…

Personalen på H&M butiken vid sidan av Oslo City säger: Vem har sagt att vi har en "trendavdelning" här? Vi har ingen här! Den närmaste är på Karl Johan (!!!) (think NOT!) eller på den H&M butik som är inne på Oslo City.

Och belive it or not – de HAR en "trendavdelning" på H&M på Oslo City och jag fick shoppat min tunika! Jippie!!! 😉

Jag tror att butikscheferna på H&M butikerna har ett litet informations jobb att göra till sin personal…..! Men nu vet jag i alla fall att H&M har något som heter "trendavdelning", det var en nyhet för mig! Så – man lär sig något nytt varje dag! 😉 Det är det som gör livet så härligt!

P.S Nej, den fanns tyvärr inte i rosa 😉

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens shopping äventyr..!”

 1. Helena says:

  Verkligen underbar. Hoppas den finns kvar i stockholm, ska nämligen dit i helgen =)
  Måste även passa på att säga att jag älskar din blogg, alla fina bilder och kul text. Hittade hit genom josefines blogg och har fastnat totalt. Du verkar ha en underbar liten familj och Johanna är en riktig liten prinsessa, otroligt söt. Vore jätte kul att se mer av ditt hem (då jag älskar din inredningsstil och har en dröm om att öppna en egen inredningsbutik en dag och har liknande stil själv)
  Ser fram emot fler inlägg framöver att läsa när jag sitter inne på ett kontor i sommar och behöver lite bra bloggläsning =)
  Ha det underbart!

 2. AnnaStina says:

  Hej Helena-
  Tusen tusen TACK för ditt jätte trevliga inlägg! 🙂 När jag läser det du skriver blir jag verkligen GLAD!!! 🙂 Fantastiskt roligt att du följer mitt & sessans liv.! Jag ska absolut lägga ut fler bilder från mitt hem så att du får se och jag kan verkligen rekommendera dig att starta egen butik, det är fantastiskt roligt! (men M Y C K E T jobb, så man måste tycka om att jobba 24-hours). Nu måste jag börja packa här, tiden flyger! Det verkar som att “alla” ska till Stockholm i helgen. Du är den 3:e läsaren av min blogg som ska dit. KUL!! 🙂 Jag önskar dig en underbar Stockholms weekend! 🙂

 3. josefine says:

  vännen, ett sms till mig: josefine, vart finns trendavd? så hade jag svarat oslo city 🙂 PUSS! Du är så DUKTIG som H&Mshoppar *stolt över dig* Lycka till med packandet o tack för tipset ska lyssna igenom alla sommarprogrammen någon dag + att jag funderar på den rosa mobilen, rosa + radio = BRA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *