Dagens shopping & God natt!

Allmänt

168397-1482
Dagens shopping från "Tiimari".

Nu måste jag verkligen hoppa i säng omgående så att jag är pigg imorgon! 🙂 Så helt kort bara: jag var på butiken "Tiimari" en snabb sväng idag och då hittade jag de här oemotståndiga "julpysselsakerna" som fick följa med mig hem.

Klistermärkena till vänster i bild ser ut som gammeldags bokmärken och blir perfekta att fästa utanpå året julklapper / brev jag skickar i juletid etc etc.  Påsen med röda klädnypor med stjärna / siffra på + den runda asken med siffror i är båda adventskalendrar! Jag tipsar om hur man fixar till dom fint en dag snart…  Och till sist – en liten påse med söta små klädnypor att fästa på olika sätt, tex att fästa foton på ett sidenband.. Jag ska fixa iordning och visa er en dag då jag är tillbaka hemma igen.

Som sagt – nu ska här sovas!

God natt & Sov gott från Luleå! 🙂 (imorgon säger jag god natt från Oslo igen..)

P.S TACK för alla kommentarer. 🙂 Ni gör mig glad.! Jag svarar er alla då jag är hemma igen. Vi har haft så hektiska sista dagar här uppe och vi har passat på att mysa med familj & vänner så mycket vi har kunnat så min tid har inte räckt till..

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Dagens shopping & God natt!”

  1. Hilde says:

    Heisann:-)
    Er på utkikk etter en fin adventskalender til jentene mine, en som brukes år etter år. I fjor hadde Kremmerhuset en som var fin, men ikke fin nok for meg:-)Kunne tenkt meg at SIA kom med en jeg likte(så den du hadde over sengen på et bilde fra SIA, men hadde ikke tenkt meg slik type)Ser for meg en type som de jentene/prinsessene SIA har i forskjellige varianter.

    Så du som er så mye ute på shopping, du har vel ikke sett en som passer for små prinsesser:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *