Dagens shopping rapport.!

Allmänt

168397-961
Jag fotade skyltfönstret på "Kamikaze". (en butik i Hegdehaugsveien här i Oslo). Den låga skon är bland det fulaste (!) jag sett (det är liksom en socka  utanpå själva skon.. ), men den höga… mmm… I love it!!! 🙂

Idag var vi innom många butiker men jag hittade faktiskt ingenting jag kände att jag "må ha". Jo, på "Benetton" såg jag en söt rosa liten kofta med knappar i form av pärlor som jag kanske köper en dag. Den fanns i många färger och kostade bara 449nok.  Såg också en jätte söt rosa ytterjacka till min sessa och en söt liten topp med en nallebjörn/bamse på. 🙂

Jag blev jätte besviken på "Diesel" butiken. Såg absolut ingenting jag hade lust på, allt var så där extremt mega trendigt och speciellt. Märkligt! För jag shoppar ju en hel del från "Diesel" på "Høyer" butiken och där är ALLT snyggt! Så – om du ska shoppa Diesel är det bara en sak att göra: Gå till Høyer!

Zara hade inte fått in något nytt spännade den här veckan. De får ju varor måndagar & torsdagar så det kan vara värt att ta en ny tur dit i slutet på veckan 🙂

Det klart SNYGGASTE jag fick se idag var dessa underbara höga svarta Gucci stövlarna med loggo på sidan och matchande väska…. mmmm… detta är "godis" för en Gucci girl som mig! 😉  De åkte rakt in på min "önskelista över saker jag önskar att jag hade råd att shoppa NUUUUU"  😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Dagens shopping rapport.!”

 1. Prinsess Jessica says:

  Söta,
  Har du läst denna artikel ?http://www.aftonbladet.se/punktse/kolumnister/carolinagynning/article647433.ab
  Hon slutar aldrig att förvåna den tösen, visste inte att hon skulle skriva krönikor 🙂 Hon har ju helt rätt !
  Önskar Er all LYCKA TILL med första dagen på dagis imorgon !! Jag tänker på Er !! Mejla gärna om berätta om hur det gick.
  Stora kramsisar 🙂

 2. Prinsess Jessica says:

  Glömde ju säga -WOOOOW vilka urtjusiga stövlar !!
  Dom hamnar på min lista också 🙂
  Nattiskramis 🙂

 3. Hej mysigaste! haft en bra dag? åh ska sessan börja på dagis imogron? kul och spännande.. antar att det känns nervöst.. gu så mycket fjärilar jag hade i magen när min prinsessa skulle börja på dagis för ett år sen.. jag tyckte nog att det var mycket jobbigare än hon… Men va bra det är för dem att gå där.. dem får ha de kul med andra barn. dem blir streetsmart och lär sig umgås med andra människor.. Det kommer säkert gå bra för er! håller tummarna… Tackför din alltid så underbara blogg… du förgyller min dag och du inspirerar mig så mycket…Som så gott… Kramar therese

 4. AnnaStina says:

  Prinsess Jessica-
  BRA att du “bytt namn” så jag vet när det är DU! 🙂 TACK snälla du för tipset om Carolinas krönika. Jag brukar ALLTID läsa dem men hade helt missat den här. Hon är super cool tjej tycker jag. Jag har gillat henne sen hon var med i “Förkväll” som jag ju såg VARJE dag. Måste lägga upp länken du gav mig i ett eget inlägg så alla kan läsa. 🙂 Jamen visst är stövlarna SNYGGA?!? Jag blev helt tok kär i dom…! 😉
  Att sessan ska börja dagis imorgon är hur stort som helst men du vet ju hur jag tänker : känns det inte bra så blir hon hemma med mig. 🙂 för jag är ju ändå hemma 🙂 Men vi testar nu i alla fall så får vi bara se… Jag mejlar dig mer om “allt”! Kramisar! 🙂
  Shopaholicmamman-
  Underbara du! TACK snälla för ditt jätte mysiga inlägg 🙂 Vi har haft en härlig dag och njutit den friska höstluften och solen, en underbar kombination! 🙂 Åååå tack snälla snälla du för dina fina ord. Jag blir SÅ glad över att jag förgyller din dag och inspirerar. 🙂 TACK! Att min älskade sessa ska börja dagis i morgon är sååå stort. Men hon ska – tack och lov – inte vara där hela dagarna, bara några timmar mitt på dagen så att hon får leka med de andra barnen etc. Och du har ju helt rätt i allt du skriver, det är nyttigt för dem att vara med andra barn! Men jag måste ju erkänna att jag önskar att det var ett SVENSKT dagis hon skulle gå på… 1. för att där får de MAT, 2. för att där talar alla svenska 😉 Men som sagt, vi startar imorgon så tar vi det därifrån! 🙂 Sköt om dig så jätte mycket och jag hoppas att solen skiner på dig och att du har det riktigt bra?! Du är en underbar tjej! Kram.! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *