Dagens shopping tips!

Allmänt

168397-736

Jag hittade den här underbara Hello Kitty hörnan inne på butiken "Tiimarii" och priserna var FANTASTISKA. Skrivblocken kostade 19kr. och den super söta A4 mappen i mitten kostade 35kr. BILLIGT!! 🙂  Så om butiken finns i din stad är det bara en sak att göra – löp & köp! 😉

Det är så kul för min mamma är lärare och hon är exakt lika glad i sånna här saker som mig så hon shoppade den fina A4 mappen till sig själv. Gissa om hennes elever kommer bli glada när dom ser vad fröken förvarar sina viktiga papper i?! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens shopping tips!”

 1. Jessica says:

  Sötaste vän !!
  Åh, vilka underbara saker !!!! Jag blir alldeles sjuk 🙂 Måste bara fråga om du har lust att köpa till mig …..?? Du kan ju kanske skicka dom till min adress i hemstaden i Sverige så slipper du släpa dom till Oslo. Jag ska ju dit snart.
  Jag har letat efter Hello kitty mappar och block jättelänge.
  Det ska absolut inte bli något som helst besvär för för dig men jag måste bara fråga för sakerna var helt fantastiska.
  Puss på er 🙂

 2. Jenny says:

  Hej,är ganska ny läsare här men redan älskar jag din blogg,helt underbar!!Är från Finland liksom Tiimari o de har helt underbara saker,billigt!LYX!!:)Ha det bra!!

 3. AnnaStina says:

  Jessica, sweetie-
  Visst är sakerna UNDERBARA?! 🙂 Man blir helt lycklig av att se på så fina saker.! och SJÄLVKLART shoppar jag de till dig vännen. Ska jag köpa 1 mapp och ett block i varje storlek? eller vill du bara ha små eller stora block? Let me know så shoppar jag och postar a.s.a.p.! 🙂 Och du – jag har tappat ALLA mobilnr så kan du vara världens sötaste och smsa mig så att jag får ditt nr.?! Tack! 🙂
  Smsa då också adressen jag ska skicka sakerna till! Hoppas att du och din sessa har en underbar söndag och att vi kan ses en gång snart. Tänker på dig! Kramar! 🙂
  Jenny-
  Vad roligt att du tycker om min blogg! Blir jätte glad! 🙂 Och Tiimari är ju bara en så härlig butik för det är precis som du skriver: lyxigt att kunna shoppa så fina saker så billigt! 🙂 Hoppas vi “ses” här på bloggen snart igen! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *