Dagens shopping tips!

Allmänt

168397-1055
En svart byxa på en bild = en tråkig bild. Men – jag vill ju visa dom.. 🙂

Ett bra bas plagg i höstgarderoben är ett par smala/tighta svarta stretch byxor för de passar till sååå mycket, som tex stora stickade tröjor / koftor, party toppar, kavajer, tunikor etc etc….Också är de perfekta att ha i stövlar. Sen är det lite mer "klätt" än leggings när det blir kallare i luften.

Mitt dagens tips är därför dessa byxor från By Malene Birger. De är höga i midjan vilket gör att de är super super sköna att ha på sig 🙂 De är i stretchigt tunnt material, det är dragkedja i sidan istället för knapp & dragkedja fram och längst ner på benen är det ca 1 dm dragkedja vilket är en snygg detalj. Det här är en "bas byxa" i By Malene Birgers sortiment så den finns oftast inne hos de som har bra urval på hennes kläder.

Mina shoppade jag för några veckor sedan på Høyer butiken på Skøyen. De kostar 899nok och det är ett riktigt bra pris tycker jag! 🙂

Nu somnade precis mitt lilla hjärta gott i säng så vi följer "dagis rytmen" och själv sitter jag med hårrullar och ska njuta god frukost. Sen är planen att vi ska ner till city och möta upp Josefine & Elian och det ska bli sååå mysigt för nu var det en stund sen sist 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *