DAGENS SHOPPING TIPS.

Nej, vi har inte kvar påskriset och pennorna är redan sorterade… knipsade dessa bilder i mitten av april. That´s why! 😉 Tröja, keps & väska från Kapp Ahl, jeans Lindex.

Åh vilken t.u.r. att det gick så bra med hjärtat idag.. Hon är inte helt i 100% tipp topp form men hon är bra mycket bättre och det är huvudsaken. Svullnaden har lagt sig lite och hon är uppe och har både ätit och lekt. Skönt!  Och på tal om skönt… vilka comfy kläder Johanna har från Kapp Ahl´s  Hampton Republic kollektion! Topparna har använts flitigt senaste tiden och nu bara längtar hon efter att få inviga bikinin i sommar.  Om du inte spanat in denna fräscha kollektion så är mitt tips att göra det!  Massa f.i.n.t.!  🙂

Hjärtat är SÅ glad i väskan och sjalen matchar vi till både vita tees och den här snygga tröjan. Och hur nice är det inte att slippa skosnören på skorna? 

Den randiga toppen är perfekt till lek i skolan.

Super söt bikini och solbrillerna var mest en kul grej.. jag kunde inte låta bli!

Nu har jag på Halv åtta hos mig (svenska TV4) i bakgrunden men alltså jag tycker i.n.t.e. att det är lika bra efter att de bytt röst till den kvinnliga, saknar verkligen Helge Skoog.  Är det bara jag, eller?

Njut din tisdag kväll min fina vän! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “DAGENS SHOPPING TIPS.”

 1. Solveig Svensson says:

  Saknar oxså Helge Skoog!!!
  Ni får ha en fin kväll. Själv ska jag se Maria Wern (Eva Röse).
  Kram Solveig

  • gizmolina says:

   Skönt att höra att det inte bara är jag! Han var ju helt speciell den där Helge… så inte lätt att ersätta! Maria Wern har jag aldrig sett? men gissar att det är bra eftersom du ser! 🙂

   Önskar dig en härlig kväll! Kram!

 2. Titti says:

  Åh vad mycket snyggt till en tjej!
  Härlig väska…kanske passar vuxen också….
  Har inte sett halv åtta hos mig sedan det blev en kvinnlig röst….Helge Skoog gillade jag.
  Ska liksom Solveig se på Maria Wern.
  Eva Röse med familj var i januari i Huay Yang.( Där har vi vårt hus.)
  Hon bodde i Kjell Bergqvists stora villa vid stranden.
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Jag har faktiskt inte heller sett Halv åtta hos mig sedan han slutade men har det ofta på inne i vardagsrummet, i bakgrunden… Lockar som sagt inte alls sedan hans trevliga stämma försvann. Åh har Kjell Bergqvist hus där? Och så kul att Eva var där… Älskar kändis skvaller! 😉

   Njut kvällen Titti! Kram!

 3. Lena says:

  Visst är Hamptons kollektion underbar. Man blir ju faktiskt lite sugen på att besöka Hampton…. verkar vara så fiiiint 🙂
  Visst saknar man Helge!! Har knappt tittat på programmet sedan han slutade, trist 🙁
  Allt gott. Lena

  • Ja, kollektionen är verkligen super fräsch! 🙂 och en resa till Hamtons vore absolut inte fel… ! Var där för många år sen. Älskade det! Och nej, det programmet är inte alls detsamma utan Helge. Jag har inte heller suttit och sett ett enda avsnitt sedan han slutade, trist! för det var ett ju såååå mysigt program! såg det alltid förr.

   Önskar dig en härlig onsdag fylld av solsken! Kram!

 4. Cecilia says:

  Vilka söta kläder och fin väska.Har en känsla av att min 6 åring inte skulle ha något emot det du visar 🙂
  Jag har inte sett Halv åtta hos mig,efter att Helge slutade men jag frågade mamma om det och hon sa att hon tyckte att det kan bli lite för mycket nu…Blir aldrig detsamma utan Helge,tyvärr.

 5. Sofia says:

  Jättefina kläder! 🙂 Får man fråga var du har köpt Johannas skrivbord? Kram Sofia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *