Dagens shopping tips Nr.1!

Allmänt

168397-991

Den här super fina tunikan / klänningen fick jag av min älskade JIG idag då vi var på shopping. Den är snyggt "blek rosa" och gör sig så klart "bäst på" men jag ville ändå visa er den för jag misstänker att den inte finns kvar så länge..

Shoppade den på H&M´s trendavdelning i "Nordstan" här i Göteborg. Den blir helt perfekt med en liten "cardigan" till och leggings, eller slitna jeans..! Pris: endast 398 kr.  Om jag sett någon hade på sig den så hade jag absolut trott att den är från tex "Day" och kostar 1.398…! Det är sånt som gör att jag gillar H&M Trend!! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens shopping tips Nr.1!”

  1. Josephine says:

    Väldigt söt, gillar färgen. H&M har faktiskt blivit grymma senaste tiden.

  2. AnnaStina says:

    Ja visst har dom! 🙂 Jag har ALDRIG shoppat på H&M förut men började med det i sommar och just deras “Trend avdelning” är lovely!! 🙂 Det är där jag hittar allt det finaste! 🙂

  3. Ida says:

    Den är så söt! Jag har köpt den och ska ha den på min dotter dop nu på söndag:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *