Dagens shopping tips till små prinsessor!

Allmänt

168397-1816
Nu har jag ställt in Johannas nya "hus" på hennes rum och jag riktigt längtar till hon vaknar imorgon och får krypa in där. She´s gonna love it! 🙂  Tänk att man kan få ett så fint hus för bara 120nok.! (199,90-40%)

Idag är jag bara så otroligt jätte nöjd med dagens shopping!!! 🙂

Jag & Johanna var till "Kid Interiör" för att returnera en jobb-sak och vad får vi se? Jo,detta helt BEDÅRANDE prinsesse tält som det t.o.m. står "Princess" i glitter över dörren på.! 🙂 Johanna blev helt till sig och sa "eh, eh, eh!!!" och pekade med hela kroppen på det och hoppade upp & ner i vagnen! och det var faktiskt inte långt ifrån att jag hoppade upp och ner själv också men jag skärpte till mig för det var en del kunder i butiken 😉

Vi har tittat efter ett sött litet "hus" till hjärtat LÄNGE men jag har inte funnit "the one" förren idag! 🙂 Ni vet ju själva hur det är när man är på husjakt… man går på visning efter visning men alltid är det nåt som inte stämmer helt.. men så en dag så hittar man sitt drömhus.! 😉

Men man kan ju inte köpa ett hus utan att inreda det så … en kudde i form av en prinsessa och en gossig fleecepläd som det står "Princess" på fick också följa med oss hem för vet ni vad allt det här kostade???

240nok!!! 🙂

Jo, det är faktiskt helt sant! Tältet kostar 199,90nok, prinsesskudden 49,90nok (!) och prinsesspläden 149,90nok också har de en kampanj t.o.m. lördag vilket innebär att det är -40% på ALLT! 🙂

Så mitt dagens tips är:
Löp & köp på "Kid Interiör"! 40% på ALLT innebär att du kan få köpt massa fint julpynt, nya gardiner, kuddar, söta prinsessesaker mm mm hur billigt som helst! Erbjudandet gäller t.o.m. lördag.

image1817
Här syns prinsessekudden och pläden bättre.  Tänk- kudden kostar bara 49,90 – 40% = 30nok! och den super söta fleecepläden som faktiskt är riktigt stor (130*170cm) kostar bara 149,90 – 40% = 90nok!

Med detta inlägg säger jag tack för idag och GOD NATT! Jag är trött mama och kom precis på att jag har några saker att fixa innan jag kan hoppa i säng så bäst jag tar tag i dem nu för annars blir jag nog uppe lika sent som vanligt och det vore tokigt…! 🙂

Sov gott och dröm härliga drömmar!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Dagens shopping tips till små prinsessor!”

 1. Angel says:

  Hur fint som helst.

 2. Lissan says:

  ÅÅÅÅÅ AnnaStina vad fint!!!! Vet du om Kid INteriör finns i Göteborg? Får man leja dig annars???? ; )

 3. sessan says:

  Jag undrade just om det var Kid ja, såg dom hade telt men anade inte att det var SÅÅÅÅ fint.
  Jag löper & köper IDAG ;0)

  Tack tack
  & massa fredags kramar till er båda

 4. Suck! says:

  Men tala om stylat till ett barn!… Suck!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *