Dagens shoppingtips!


Crazy mama står och fotar mitt i natten 😉 Fuskpäls från H&M Trend. Pris: 698nok.

Jag hittade den här fina pälsen på H&M Trend i Bogstadveien igår men de hade bra kvar 1 st i size 42 för pälsen hade flygit ut ur butik (den kom in dagen före) så idag fick jag ta en tur ner till Oslo City för att shoppa min i rätt storlek 🙂

Inte ofta jag ser en snygg fuskpäls men den här blev jag helt kär i ! Snygg i färgen (creme…) och perfekt till slitna jeans, klänning, kjol…  I love it !  Och om du ska ut på lördagsshopping imorgon så är denna mitt bästa shoppingtips !

Tusen miljoner TACK snälla mamma för att jag fick pälsen av dig. Du är enormt SNÄLL !  🙂

Nej, nu är det hög tid för sängen så jag hinner sova innan hjärtat väcker mig. Den här dagen har varit en ovanligt HAPPY day på alla möjliga sätt !

Natta ! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Dagens shoppingtips!”

 1. Josefine says:

  Godmorgon sötisar!

  Pälsen är helt fab, färgen är perfekt och absolut din färg. Här vaknade Elian 5.55 och jag är lite trött men GLAD att han sovit i sin säng tre nätter i rad ( peppar peppar) Önskar er den mysigaste morgonen och så ses vi kanske hos frissan, det vore jättemysigt! Puss o Kram!

 2. Mirva says:

  God morgon !!!! Jag har mailat dig, SUPERVIKTIGT! 🙂 Kram Mirva

 3. Mirva says:

  Hejhej!

  Fick tag i pälsen 🙂 Hittade min på Hamngatan i Sthlm idag ;-)))) GLAD! Det hängde hur många som helst undanlagda… ;-DDDDDD

 4. Anki says:

  Jättesnygg päls! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *