Dagens shoppingtips!

Allmänt


Johanna fick låna en skön gossig luva av Sofie (thanx Randi!) och min underbara vän Randis poncho är dagens shoppingtips. Den kommer från H&M Trend och kostar 498nok.  I vagnen ligger söta Sofie och myser.

På vägen hem från dagis så mötte vi min solstråle till vän och hennes söta dotter Sofie och dagens shoppingtips blir självklart den underbara grå poncho som Randi har på sig ! 🙂 Den kommer från H&M Trend och är perfekt att slänga på sig inne hemma en frusen höstkväll plus att  den passar utmärkt utomhus utanpå en klänning (som på Randi) eller utanpå en jacka. (en poncho är även perfekt accessoar för er som ammar )

Nu pågår lek här för jag gjorde nyss ett "big misstake". Jag lyfte nämligen upp en sovande Johanna från fåtöljen/lenestolen för att bära över henne till soffan där hon ligger mycket skönare. Men – det skulle jag inte ha gjort. För hon hade tydligen inte hunnit somna ordentligt så hon blev så klart klarvaken och på den vägen är det… 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Dagens shoppingtips!”

  1. Jessica says:

    En sådan poncho har jag också! Har aldrig fått så mycket komplimanger av främmande människor som när jag haft på mig den. Ett hett tips alltså 😉

  2. My Josephine says:

    såååå sött 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *