Dagens shoppingtips!


Sjal med stjärnor på 149 sek / nok hos Lindex. Och därifrån kommer även koftan för 249 sek/nok. Men koftan åker tillbaka till butiken för den kliar tyvärr..

Jag blev så glad då mamma smsade mig ett shoppingtips på morgon och sjalen med stjärnor fick mig att besöka Lindex som jag normat aldrig besöker. Och plötsligt hittade jag även den svarta kofta jag på mig så den fick också följa med mig hem. Min plan var att matcha den med mina svarta klänningar men tyvärr så kliar den på mig så den får åka tillbaka…

 
Kofta & sjal från Lindex. Koftan finns även i grått & puderrosa.

TACK snälla mamma för sjalen ! Kul att få en namnsdagspresent i förskott ! 🙂


Kolla in dessa Gucci look-alikes ! I looooove them !! 

Skorna hittar du hos Bianco  för 900nok så skynda dit innan de tar slut ! De sitter super skönt på foten och jag ska hämta mina egna senare i em . ÄNTLIGEN !! säger jag för ni vet ju hur länge jag har varit på jakt efter ett par sånna här skor , typ jätte länge 🙂 och det känns ju skönt att "spara" ca 10.000kr  som the real thing kostar 😉

Nu ska jag iväg ut i snöovädret och fixa ärenden och sen är det dagshämtning innan jag återkommer med bilder från julpysslandet .

Visst är det H Ä R L I G T med fredag ?! Tjohoooo!!! 🙂  och om vill komma i skön weekendstämning så ska du lyssna på den HÄR ! en av mina absoluta favoriter (och härligt ögongodis på en fredag eftermiddag 😉 Robbie Williams var inte gammal där ). Love it !   ( P.S missa inte tävlingen ! )

Kram så länge ! ♥

Kategori: Allmänt | 22 Comments

22 responses to “Dagens shoppingtips!”

 1. Julia says:

  ser ut som kalla skor så här dags

 2. sara says:

  hejhej;) du har skitsnygg klädstil.Checka gärna in min och min kompis mysans blogg. vi skriver om lite allt möjligt:)

  Kramar Sara

 3. sadia says:

  åh riktigt snygga skor 🙂

 4. jenny says:

  Jätte snygga skor..Japp underbart med helg! Kramar

 5. Hanne says:

  Superfint skjerf, kanskje jeg må innom Lindex i helgen…:)

 6. Anonymous says:

  Hei! Jeg skal på julebord i morgen og hadde tenkt å rulle håret. Kan du være så snill å gi meg noen tips på hvordan jeg skal gjøre det? Bruker du noen stylingprodukter, hvordan skal rullene settes i , og hvor lenge skal de være der? Veldig takknemlig for svar idag! ;-))

  Hilsen Camilla

 7. Skorna var skitsnyggA och det är kul att Lindex blivit så mycket bättre med åren=)

 8. Camilla says:

  Åh, visst har Lindex blivit bra 🙂 Spana gärna in min och Lisas dubbelblogg om du vill!

 9. Josefine says:

  Jag tänkte på dig då jag såg skorna i Pernillas blogg!!

  Happy Fredag. Puss!

 10. Emma says:

  Jösses! Grattis till skorna eller vad man ska säga. De är verkligen helt galet snygga

 11. Yalda says:

  Gillar både sjalen OCH skorna! Lindex har faktiskt blivit bra på senaste. Har alltid tyckt att det är en "tantbutik" men inte nu längre.. 🙂

 12. Yalda says:

  hehe och de jeansen från Zara har jag också..nädå jag härmar inte! Jag INSPIRERAS 😉

 13. Lyckostunder says:

  Snygga skor, scarfen köpte jag igår och jag gillar den massor!

 14. Engla says:

  Åh den scarfen tänkte jag beställa men hade önskat den vore marinblå 🙂 Å andra sidan är ju svart snyggt det med. Du passar så fint i den!

  Skorna såg jag i Pernillas blogg, supersnygga!

 15. smet says:

  gud vilka snygga skor ><

  men är det skinn? antagligen ;<

 16. Cicci says:

  snygg sjal! inte illa för lindex.

 17. Ulrica says:

  Sjalen är jättefin! Lindex har verkligen hottat upp sig de senaste åren, tyvärr har verkligen varenda plagg jag köpt på damavdelningen där det senaste året gått sönder :-(, kass kvalitet… men accessoarer som sjalar och halsband funkar bra tycker jag!

  Skorna däremot funkar inte för mig… tur att vi är lite olika 😉

 18. Astrid! says:

  Jag äälskar de där skorna! Vill Ha

 19. Madeleine says:

  Åhh vilken fin sjal, måste kollas in=)

  Trevlig helg till er.

  KRAM

 20. Jenilita says:

  Snygg sjal!!!!!!!!

  grymma skor! köpte du dom?

 21. AnnaStina / Gizmolinas says:

  TUSEN TACK för alla trevliga kommentarer ! Er feedback makes me HAPPY !! 🙂 och jag håller med er om att Lindex verkligen har hottat till sig. Men de måste göra något med inredningen i sina butiker … den följer inte riktigt samma utveckling som kollektionerna 😉

  Kramar ! 🙂

  P.S FÖRLÅT Camilla för att jag inte fick till att svara dig tidigare idag ang. håret. 🙁 Misstänker att du blev riktigt fin ändå! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *