Dagens shoppingtips !


Fin tunika till ett fantastiskt pris: 349nok. Shoppad på Cubus i Bogstadveien. Ett tips : ha alltid på dig en underklänning under alla vita tunikor så slipper du riskera att de känns / är genomskinliga.

Igår reste jag i den här nya fina tunikan från Cubus (av alla ställen… ) . Jag brukar aldrig gå in på Cubus men jag går förbi butiken flera gånger varje dag så när jag i förrgår såg den här godbiten i skyltfönstret så gick jag raka vägen in och shoppade den 🙂

Tunikan blir fab till sommaren med flip-flops på fötterna och solbriller på nästippen så : löp & köp ! 😉

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Dagens shoppingtips !”

 1. Christine says:

  hei,

  tusen takk for kjempe tips- den var jo bare så lekker! Den må jeg se om jeg får tak i.

  ellers må jeg bare si det er kjekt å følge med deg!

  klem fra Christine

 2. Den var jättefin! 🙂

  Dock ser den ut att kunna vara genomskinlig?

 3. Louise says:

  Den var jätte fin! 🙂

  Men vad menar du "av alla ställen"???

  Är det sämre att handla där än på "andra ställen"?

  Billigt behöver väl inte alltid betyda fult eller dåligt? Det är väl härligt att kunna köpa lite billigare ibland. 🙂 Så trist att man liksom måste ursäkta sig föra att man har handlat där???

  Ha en fin dag!

  Louise

 4. Vad KUL det ær nær man får tips såhær, før det ær ju fakitskt lætt att missa saker annars. Och sånna hær skønheter har ju en førmåga att ryka snabbare æn øgat! Vad mysigt att ni fick åka hem en svæng! Kram Pernilla

 5. KarolinaN says:

  Tack för tipset, har redan ringt och lagt undan en!:) Kram!

 6. Jag måste bara skriva att nær det står "av alla stællen" behøver det ju inte vara så att det syftas på prisnivån hos butiken. Jag skulle kunnat skriva så sjælv och då hade jag menat- Cubus av alla stællen, dær får man leta noga før att hitta något snyggt (enligt min egen smak). Men tunikan var ju ett fynd. Kom igen Cubus fortsætt i detta spår.

  Billigt behøver inte alls betyda fult.

  Jag har før mig att jag sett vældigt många plagg från HM hærinne och de två butikerna ligger ju i samma prisklasser.

  Visst ær det kul hur saker kan uppfattas så olika av olika personer.

 7. Hanne says:

  En perfekt sommertunika..Den var så fin at jeg kastet meg over telefonen og ringte til nærmeste Cubus og de har reservert en til meg, slik at jeg kan hente den etter jobb. Lykke:)))Takk for tipset Anna-Stina..Du er så kuul:-))Keep up the good work:-) Kos dere i Luleå:-)Klem fra Hanne i Oslo.

 8. Sara says:

  Hej & välkommen till Luleå! Tunikan var jättefin, ska gå och kolla om de har den på Cubus på Strand galleria. Hoppas ni får en bra vistelse här i stan.

  Hälsningar din trogna bloggläsare Sara 🙂

 9. Sara says:

  Jättefin!

  vad heter modellen?

  MVH Sara

 10. Anonymous says:

  håller med Louise!!!!!!!!

 11. Linda says:

  Jättebra tips med underklänning, vet du om såna finns i budgetbutiker?

  Kram/L

 12. Blir glad över att jag inspirerat flera av er att shoppa den och jag håller tummarna för att ni får tag i en .

  Christine-

  Tusen tack för fina ord ! 🙂 jag håper verkelig att du finner dig en tunika att förgylla sommaren med. Klem ! 🙂

  Sandra-

  Jag har alltid en underklänning eller ett långt linne under alla mina tunikor & klänningar för då blir de aldrig genomskinliga 🙂 Kram !

  Louise-

  Jag tycker att det är riktigt KUL att hitta snygga kläder på "nya ställen" och Cubus är ett nytt ställe för mig ! 🙂 Handlar oftast på H&M, Zara och har hittat några godbitar hos Gina Tricot i det sista. Kram ! 🙂

  Pernilla-

  Kul att du gillade mitt tips ! och TACK för 2 trevliga kommentarer med kloka ord. Ja, godbitar försvinner snabbt som ögat från stativen i butikerna så det gäller att hänga med i svängarna 😉 Klem ! 🙂

  Hanne-

  Tusen tack för din trevliga kommentar som gjorde mig riktigt glad och GRATULERER med ny flott tunika ! 🙂 Klem !

  Sara-

  Mötte en bloggis på stan idag som hade varit innom Cubus i Strand och de hade sagt att den tyvärr inte kommit hit ännu 🙁 Så du får hålla utkik efter den längre fram också hoppas jag verkligen att du får tag i en ! Kram ! 🙂

  Sara-

  Det står ett nr ï tunikan som jag misstänker är stylenr: 24502307. Lycka till ! Kram ! 🙂

  Linda-

  Jag gillar underklänningarna från Princess Tam-Tam bäst för passformen är perfekt liksom kvaliteten men det finns självklart även budgetalternativ hos tex Lindex. Kram ! 🙂

  TACK för alla trevliga kommentarer ! KRAMAR ! 🙂

 13. caroline says:

  vilken snygg tunika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *