Dagens shoppingtips!

Allmänt

Julklappstips hos Gizmo & Co till veninnan / svigermor / mamma / syster / dig själv…: skön musik från Wavemusic + doftljus från Voluspa (har doftljus från kr 149), skålar från Bruka med text: Chips, Sweets, Merry Christmas i silver, vackra ljuslyktor, snyggt nagelack från Deborah Lippmann, Pukka thé, den fantasiska krämen Steamcream (perfekt att ha i handväskan, kostar bara 149kr), underbara tavlor från Flowerbeach + + + 

Idag & imorgon kör jag end-of-season-sale på Gizmo & Co. Butiken har öppet kl.11.30 – 17.00 lördag och kl. 14 – 17 söndag.  Alla som shoppar något från Odd Molly får dessutom en liten give-away så – hoppas vi ses sweeties! 🙂

P.S jag stänger butiken måndag så detta är 2 sista dagarna jag har öppet före jul. 

H.A.P.P.Y. christmas shopping girls!! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Dagens shoppingtips!”

 1. kristina says:

  Oj så spännande drar ni till Thailand sen.
  Johanna är så söt i sin fina mössa. Min sons förra flickvän heter också Johanna din Johanna och hon är så lika visa hennne bild på din J och hon höll med fast det skiljer 12 år. Har känt denna tjej sen hon var 3 år och hade henne på förskolan där jag jobbar.
  Vill så gärna kika in i din butik men vi är bara i Oslo över nyår så då är den ju stängd men får ta en prommis och fönsterkika.
  Vad kostar de tavlorna och stjärnorna och jag ska skicka Oslo sonen till din butik.

  KrAm KrIsTiNa

  • gizmolina says:

   Så kul att din sons förra flickvän också heter Johanna! det är ett så fint namn! 🙂 De fina tavlorna kostar frå 279 och upp till 429 beroende på storlek. De flesta ligger runt 329 / 379. Stjärnorna kostar 349 (small) & 398 (medium). Vad synd att du missar mig i butiken men du får som sagt fönstershoppa också får du ta en ny Oslo tur då jag öppnat igen ! 🙂 Önskar dig en underbar helg! Kram! 🙂

 2. Camilla says:

  Hej A-S!!!
  Jag skulle verkligen vilja shoppa ett Voluspa-doftljus. Vilka “smaker” har du?
  Kram //C.

  • gizmolina says:

   Jag har valt ut en doft som ska vara “Gizmo doften” och den är min absoluta favorit: Saljo Persimmon. Looove it ! Jag har den i fler olika storlekar + doftspray + doftolja med sticks… Kram ! 🙂

 3. Camilla says:

  Jag igen!
  Har du nán ljusslinga i enbart vitt?
  //C.

  • gizmolina says:

   Jag har en underbar ljusslinga från House Doctor i vitt. Har tagit bilder av den idag så håll utkik i bloggen. Ska visa den senare! Hade även en annan vit men den är tyvärr utsåld och jag får inte in fler förren i februari. Kram ! 🙂

 4. Karin says:

  Så mysigt med egen butik! Måste bara fråga en sak som du inte behöver svara på. Det verkar som att det är du som har huvudansvaret för johanna? Måste pussla med barnvakt osv. Tycker du det är helt ok? Varför tar inte JIG med sig Johanna innan till Thailand? Förstår om du inte svarar. Trevlig helg!!

  • gizmolina says:

   Ja, det är riktigt mysigt med egen butik igen! 🙂 När det gäller dina andra frågor så väljer jag att inte svara på dem. Men precis som alla andra par med barn så pusslar vi för att få det att gå ihop…. Önskar dig en härlig weekend! Kram! 🙂

 5. nilla says:

  Halloj goa du ♥
  Tusen tack för bästa thai tipsen, vi reste med thai hela vägen, och kom precis hem.
  Vi besökte Mom Tri’s Villa Royale efter ditt tips, och jisses vilket fint ställe. Min sambo frågade om “hon gizmolina är riik” eftersom hon rekomenderar ett sånt här ställe, men jag sa bara att det är hon säkert 🙂 För det VAR faktikst ett ställe som man fick betala många barh på.
  När reser ni till chalong igen??
  Kram kram goa du!

  • gizmolina says:

   Hej Nilla! Haha, man behöver inte vara rik för att besöka Mom Tri´s. De serverar fried rice with chicken där också 😉 Men så kul att ni har haft en bra semester och att du gillade mina tips! Det gör mig glad! Vi reser till Chalong på tisdag och det ser jag verkligen fram emot! och då blir det absolut ett besök eller två på Mom Tri´s för en av mina veninner jobbar där. Önskar dig en riktigt härlig helg! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *