Dagens shoppingtips!

168397-2595
Artikel ur "US-Weekly" som  påminde mig om hur lovely det är med sjalar så nu måste jag börja shoppa sånna här nere a.s.a.p! 😉

Phuket kl. 23.35, lördag kväll.

Jag älskar scarves! 🙂 och det har jag alltid gjort oavsett om det varit trend eller inte. Ni kommer kanske ihåg den rosa & grå sjalen jag shoppat på "Mathilde" i Stockholm? Jag ÄLSKAR dom! och de är självklart med mig hit till Thailand.

På resan ner så virade jag in mig i dem när jag sov och för att inte frysa i air condition och här i vår lägenhet fyller de samma funktion. Hur mysigt som helst! 🙂

Eftersom det är så varmt och skönt här i Phuket så har jag inte tänkt på att ens titta närmare på alla sjalar som säljs överallt  här nere (det kryllar av sjalar både här och där) men den här artikeln i "US-Weekly" fick mig att inse att jag självklart måste börja shoppa sjalar så att jag har ett härligt "lager" med mig hem till Norge igen! 🙂

En sjal piffar till den enklaste toppen  så om du ska shoppa något den här månaden så föreslår jag att det blir just en sjal! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens shoppingtips!”

  1. Annah says:

    Jag är besatt i sjalar, det är så mysigt.

  2. AnnaStina says:

    Annah-
    Samma här! I love them! 🙂 och de förgyller den enklaste outfiten 🙂 Kram!

  3. Ett litet tips: nuknuk säljer jättefina och billiga sjalar på nätet! Jag köpte en där och jag ÄLSKAR den! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *