DAGENS SHOPPINGTIPS!

Allmänt

Ni som inte fick shoppat något I.M kollektionen idag kan ju ta och shoppa i min webshop istället! 🙂

Som tex den här underbara parkasen och / eller de snygga byxorna jag har på mig på bilderna. Byxorna är grymt sköna. Så där perfekt låga i livet med coola detaljer som vinröda revärer i sidorna och fuskskinn på knäna. I love them !!!   Och parkasen! den har löstagbart foder som gör att den kan leva vidare i ditt liv även till våren och som pricken över i så har jag satt ner priset på båda. Ni hittar dem HÄR !  Jag sticker till posten runt kl.15 så om du shoppar före det postar jag ditt paket redan idag, annars går det iväg i morgon.

Finaste Emma sminkade + fotade mig igår och ja, skrattfest deluxe blev det! som vanligt 😉 Härligt efter en shitty start på dagen!   Jag älskar föresten de fina detaljerna på parkasen…och färgen! fint att sticka ut från allt det svarta! Och priset….jag har satt ner den med -50%!

Byxorna är som sagt grymma och nu kostar de bara 959 istället för 1.399 ! (de heter biker byxa i shopen)

Byxan har även glidlås nere baktill och jag matchar gärna mina med en enkel vit, eller svart, topp.

Nu ska jag ta och packa varor så att jag kommer mig iväg till posten i tid innan jag ska hämta hjärtat.  Åh som jag älskar prasslet av silkespapper!

Njut din dag vidare! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “DAGENS SHOPPINGTIPS!”

 1. Evelina says:

  Parkasen var super snygg!! Underbar färg, såg bättr4e ut på dina bilder än på webshoppen =)

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 jag älskar den! Och jag håller med dig om att de flesta plagg kommer så mycket bättre fram då man ser dem på och i dagsljus istället för på en bild tagen i en fotostudio…

   Önskar dig en fantastisk fredag !

   Kram!

 2. Monica says:

  Heia:)

  Ha en super fredag:)

  Smil fra monica

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack ! 🙂 Underbart att få ett smil från någon på en riktigt grå morgon ! Önskar dig också en u.n.d.e.r.b.a.r. fredag och en härlig weekend !

   Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *