DAGENS SHOPPINGTIPS!

Allmänt

På min gata hemma i stan… Blazer + byxor från min webshop: Gizmolina´s Closet.

Jag kör på med fina erbjudanden i min webshop och idag vill jag visa er de coola biker byxorna igen för de har blivit mina nya favorit byxor. Skit snygga helt enkelt! och kul att variera sig från jeans & skinnbyxor (som är de byxor jag annars använder mest…).  Också blazern…alltså jag vet inte hur mycket jag använt min? Den åker på så fort jag ska iväg ut på middag, hem till vänner eller på något event… Tänk en enkel topp / tee + byxor också lägger du till en blazer och vips! så blev hela outfiten så mycket mer classy ! och en snygg blazer är dessutom bästa business looken!  för när du tar på dig en blazer så osar du girl power ! 😉

Jag gillar att matcha med en enkel vit tee / bastopp så får hellre väskan + mina smycken blinga… !

Älskar som sagt detaljerna. De gör verkligen det lilla xtra.  (P.S. de är normala i storleken).

Både blazer & byxor är just nu på -50% så…. klick, klick girls! 😉

Nu önskar jag alla er som är på väg att äta lunch en smaklig måltid! och du, avsluta med dessert eller en bit choklad, det är ju trots allt f.r.e.d.a.g. och det förtjänar du efter allt du presterat den här veckan!!

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “DAGENS SHOPPINGTIPS!”

 1. Hanne says:

  FAB style som alltid 🙂 I dag kom tunikaen jeg bestilte fra deg, såååå fin! Også så fint du hadde gjort alt, elsker sånne personlige hilsener med en liten overraskelse! Ha en super helg!! Klem fra Hanne

  • gizmolina says:

   Åh tusen 1000 t.a.c.k. !!! både för komplimang och för fantastisk feedback på din leverans! Nu gjorde du verkligen min fredag!! 🙂

   Önskar dig en magisk weekend fylld av lyckliga stunder!

   Klem!

 2. Emma says:

  Hej Gizmolina!

 3. Emma says:

  Oh no halva mitt inlägg syntes!

 4. Lena says:

  Men gud vad snygg du är, du ger så mycket energi och jag vill också vara lika snygg som du är <3

  • gizmolina says:

   Åhhh så snäll du är, tusen miljoner tack för komplimangen! 🙂 nu blev jag verkligen SÅ glad och hela min lördag blev lite soligare. Tack!!

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder!

   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *