Dagens shoppingtips!


Mitt hems nya dofter är: Doftpåsen fick jag av mamma i posten, "bloom" ljuset doftar härlig lanvender och "metropolis" är ett "burning salt" som man lägger på ett fat också doftar det lovely i rummet.  (både bloom & metropolis finns endast i Thailand).

Phuket kl.10.10, lördag morgon, +32 grader & sol.

Mitt dagens shoppingtips om du ska ut på stan idag är att shoppa god doft till hemmet! 🙂 Det finns doftspray, doftpåsar & doftljus som luktar underbart gott och ett hem med god doft skapar härlig atmosfär !

Själv har jag alltid älskat doftspray, men doften försvinner så fort då så jag rekommenderar doftljus för då sprids den goda doften lääänge 🙂 Också en doftpåse att ställa i tex badrummet  och då är doften "Laundry line" är ett tips!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Dagens shoppingtips!”

 1. Z says:

  Håller med dig, men ja brukar köra på rökelse 🙂

  Hoppas ni får en trevlig helg =)

  Kram

 2. Maria says:

  Jag är otroligt svag för Yankee Candles, speciellt doften clean cotton, de har en sort som är min absoluta favorit: potpurri tarts som man har till sin aromalampa (men givetvis är jag för alla härliga ljus som de har också, svårt att välja när det finns så mycket härligheter:), doften är helt underbar:)

  http://www.yankeecandle.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *