DAGENS SHOPPINGTIPS.

11934950_10153347805160796_9207631589828101815_n

Finaste små påskpresenterna.

På fredag kickar Sportlovet igång här uppe i norr och sen, då skolan startar igen, den 7 mars, så är det bara 2,5 veckor till det är Påsklov. Hej och hå vad det går…!  Men det är ju SÅ härligt för trots att påsken gör sin entré nästan 1 månad tidigare i år så är det ändå ett säkert vårtecken. Och igår var jag inom en av mina absoluta favorit butiker och till min stora lycka så hade de fått in helt ljuvliga påsksaker.

Och tänk att de t.o.m. tagit fram den sötaste lilla påsk-kalendern jag någonsin sett! En heeelt perfekt present till vänner och hur enkel som helst att skicka i posten. Love, love, love på det!   Sen är jag som ni vet extremt svag för fina presentpåsar och den här är ju klockren!  Den kommer att rymma både en bukett påskliljor och gott godis! 🙂

1931028_10153347806505796_6873150267522875683_n

En choklad per dag gör oss glad! (gammalt Gizmolina ordspråk. Ha, ha.) Tänk så perfekt att ge till kollegorna på jobbet, familjen, vänner, posta till kusinerna / kompisarna, till farmor, farfar, mormor, morfar etc.  Alla blir ju bara glada av att få en sån kalender! 

12111935_10153347808215796_904763464408616164_n

Glaset har väl egentligen ingenting med påsken att göra men tänk så fin present att lägga i påskägget! (fyll det med godis…) och sen hittar jag oftast bara rosa fjädrar till påskriset i ganska starka rosa färger men check dessa, de är puderrosa! Very Gizmolina. (köpte även super fina turkosa).

Och nej, ,jag har inget som helst samarbete med Lagerhaus (men det skulle jag väldigt gärna vilja ha) men jag kunde bara inte låta bli att tipsa er ändå. Ska faktiskt bli bättre på det, att tipsa er om ting jag shoppar för det gjorde jag oftare förr och jag vet själv hur tacksam jag blir över tips. Nu ska jag sticka ut och se om jag hittar en riktigt stor anslagstavla, eller whiteboard, som jag kan rama in och använda som moodboard på kontoret. Behöver nämligen det till ett nytt riktigt spännande prosjekt…

Njut din dag vidare fina du! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “DAGENS SHOPPINGTIPS.”

 1. Elisabeth says:

  Tusen takk for shoppingtips – love it!! Du inspirerer som alltid 🙂 Håper de har den kalenderen i Norge også.

  Ha en herlig dag videre 🙂

  • Åh så härlig feedback du bjuder mig på Elisabeth! Tusen miljoner tack för fina ord! det bästa jag vet är att höra att jag inspirerar! 🙂

   Och jag tror helt säkert att de har den söta kalendern även i Oslo. Gå och ta en titt på Lagerhaus butiken som öppnat där Åhléns var tidigare, nere vid Eger / Grænsen skotøymagasin… (samma gata som Glassmagasinet / hotel Bristol, husker tyvärr inte namnet…) .

   Önskar dig en riktigt fin kväll! Klem!

 2. Petra says:

  Så kul med tips:) älskar påsken och så mkt sött på lagerhause 🙂

  • Så kul att du gillar mina tips Petra! Det gör mig riktigt glad! 🙂 Och ja de har verkligen hur mycket sött som helst hos Lagerhaus och till SÅ bra priser.

   Njut din kväll! Klem!

 3. Mari says:

  Ååå skulle virkelig ønske det fantes liknende i Oslo. Tips til hvor? Har veldig lyst til å gi barnehagelærerene en koselig hilsen. Ellers er påsken bare 8 dager tidligere enn i fjor. Selv om ja, den er tidlig! Men, da slipper vi å vente så lenge 🙂

  • Happy news Mari! När jag var i Oslo senast så såg jag att Lagerhaus har öppnat där Åhléns var tidigare, bakom Eger / vid Grænsen Skotøymagasin (du vet samma gata som Glassmagasinet). Du hittar helt säkert adressen på deras hemsida! Och ja, de är en helt perfekt gave till barnehagepersonalen ! 🙂 så kryssar alla fingrar jag har för att du får tag i de! Happy shopping!

   Önskar dig en riktigt härlig kväll! Klem!

 4. Tänkte på dig när jag såg detta, kom i håg den lägenhetsstylingen med nallen, kanske en ny trend kolla in detta http://objekt.fastighetsbyran.se/Objekt/?source=Hemnet&ObjektId=1490339&images=1

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ha, den tigern har verkligen fått jobba! 😉 tusen tack för morgonens skratt! Och ja, vem vet – kanske en ny trend?

   Happy fredag Viktoria! Kram!

 5. Emma says:

  Ja! Gärna mer sådana här tips! Du är ju bäst på sådant! Och jsg har faktiskt redan köpt glaset. Har nytt jobb från hösten och tänkte ha det där! Om jag börjar tvivla på mig själv när jag är ny och inte kan någonting

 6. Emma says:

  Halv kom med 🙂
  Men tack för en fin blogg. Du är fantastisk!

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *