DAGENS SHOPPINGTIPS.

Allmänt

10339587_10153387104855796_7472937491193805873_n

Veckans blomster redo att placeras i vaser. Och vattenkannan, är den inte söt? perfekt till påsk. (fin present att ge bort ihop med en påse blomsterfrön, den fanns i flera utföranden, även till killar, hittade den hos BlomsterLandet).

Så där ja, då pågår det playdate här hemma igen (som vanligt den här tiden på vardagarna) och just nu har loombands gjort comeback för J och hennes vänner så det är det som gäller. Otroligt kul tycker jag för allt kreativt är tipp topp!

Sen, efter lek, så har J teaterkurs, och själv försöker jag få ordning i mitt kontor men det går så trögt att jag snart inte orkar med mig själv längre. Alltså jag klarar i.n.t.e. att bestämma mig för för vilken typ av förvaringslösning jag ska ha där inne?  Oh my, oh my, alla dessa beslut…  Jag har i alla fall kommit fram till att tapeten får bli efter att jag såg den i en tapet-reportage i Elle Decoration, eller om det var Sköna Hem? häromdagen, där var den i och för sig i svart, men ändå…. Så ja, det är ju en start!  Och ja, jag inreder så mycket effektivare hos andra än hos mig själv, blir lite som skomakarensbarn…! 😉

12814746_10153387106010796_8372870400061157866_n

Som jag skrev i morse så skulle jag och hämta ut ett paket. Well, here it is! och när jag ser innehållet så kan jag inte bli annat än glad. Här ligger sängkappa till J´s säng, blomsterkrukor med cool text, gästhanddukar till J och hennes vänner med texten You are amazing, också en ny duschhandduk till idrotten i skolan.  Så ja, det här får bli dagens shoppingtips! allt kommer från H&M Home.  

Och vet du vad jag vill ha till vår ljusgård? En sån där cool hängade stol i korg, som är fäst i taket… Någon som vet var jag hittar den snyggaste?

N.j.u.t. din dag vidare! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “DAGENS SHOPPINGTIPS.”

  • gizmolina says:

   Tusen tack för tipset Viktoria! 🙂 Den stolen är lite för romantisk i stilen till det jag ska ha den till men den hade passat fint tex ute i hagen under ett träd vid sidan om en lekstuga… Åh nu fick jag lust på lekstuga också! Ha, ha.

   Önskar dig en glittrig tisdag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 1. Mussi says:

  Vet du hva jeg la merke til først? De utrolig søte sokkene dine 🙂

  • gizmolina says:

   Ha, ha. Tusen tack! 🙂 De är ett par favoriter. Shoppade hos Accessorize i Oslo för en tid sedan. They make me happy!

   Njut din tisdag Mussi & fånga de lyckliga stunderna! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *