DAGENS SHOPPINGTIPS.

16003236_10154142478590796_4670810877271399168_n

Utanför J´s skola i em. Min nya Thailand ring är på och klockan från Marc Jacobs fick jag av JIG i födelsedagspresent för ett par år sedan. Väskan kommer även den från Marc J. och pälsen är en fusk från Zara (därifrån kommer även mina jeans).

Jag har varit ute och kört lite… Först hämtade jag J på skolan, sen sladdade vi förbi på MAX (yummie!) och köpte med oss take away hem innan J skulle på Kulturskolan där hon går på Bildverkstad ett par timmar varje torsdag em. Och – efter att jag lämnat henne där så körde jag vidare mot lite shoppingärenden. Hade ett par påsar med saker som jag shoppade före vi reste till Thailand som skulle bytas och lucky me säger jag bara för lyckades pricka in att hamna på Lindex då de hade -50% på reapriset utan att veta om det så – jag köpte 2 super fina vinterjackor till darlingen för typ inga pengar alls. Älskar när sånt händer! (och – det att de har -50% rabatt på reapriset blir dagens shoppingtips!).

Sen var jag inom H&M också för byte även där och hittade så klart några fina news Johanna… hon är så tacksam att shoppa till men det är inte allt som går hem längre så ja ,vi får väl se vad dessa plagg får hiss eller diss då hon kommer hem från grannarna… ?!?  😉

16142614_10154142509125796_783430135133261951_n

Den högra rosa jackan har J helt lik sen tidigare men i svart (den här hennes favorit), och gissa vad den här kostade nu? 100 kr !!! alltså på riktigt. Det kallar jag f.y.n.d.! och den andra, som är lite längre modell gick loss på hela 140 kr ! It´s a bargain! Ha, ha.

16142617_10154142504995796_6747963975730925894_n

Spring news från H&M. Perfekta till slitna jeans och / eller svarta tights. Och ja, we l.o.v.e. unicorns! (fast det är nog jag som gillar de allra mest…ville köpa en stor uppblåsbar flyt unicorn i Phuket men J var inte så intresserad… hmm…).

Nu blir det strax falukorv med mjölk-makaroner till middag här. En klassiker som alltid funkar! Och sen ska jag se i kapp de sista Bachelor avsnitten som jag missade då vi reste… Verkar som att det blev något drama? tyckte jag hörde något om dubbelspel?  E.x.c.i.t.i.n.g….! 😉

N.j.u.t. din kväll kära du!

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “DAGENS SHOPPINGTIPS.”

 1. Cecilia says:

  Hei. Å, jeg også elsker enhjørninger. Skal ha bursdagsfest med dette temaet for min datter som blir 7 år i mars. Har vært på pinterest og hentet inspo, men ikke alt man får tak i.. Jeg bor i Oslo. Syntes det engangsservice du fant på Søstrene Grene var så fint, men det har de ikke lenger. Har vært på alle mulige nettsider men synes ikke utvalget er så veldig bra.
  Lurte på om du kanskje hadde noe bra tips?
  Og om du skulle finne noen klesplagg med unicorns på så håper jeg du kan dele, så jeg kanskje går tak i det. En kjole, t-shirt eller skjørt tenkte jeg på.

  Ellers takk for en super blogg

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för härlig bloggfeedback Cecilia! 🙂 Och så fantastiskt gøy att du ska planera unicorn bursdag för din dotter! Det temat är det finaste! och du hittar riktigt fina unicorn papir tallrikar hos http://www.merimeri.com Detta märke säljs tex hos lekebutikken Sprell. Sen, ang. tee / skjørt / kjole så är mitt tips att checka Zara, H&M, Lindex, Kapp Ahl… Eller googla “unicorn clothes kids” och se om du hittar någon hos tex e-tsy / amazon… ?! Jag hittade en riktigt fin uniocorn tee online shop: cafepress.com, men är osäker på om de sender till Norge. Gå in och checka på deras sida !

   Annars är mitt tips att köra på ett stort tyll skjørt och en enkel vit topp som du kryddar med unicorn halsband och kanske en uniocorn tatoo på armen… Eller texta med textilfärg på en vit tee: I love unicorns !

   Åhhh jag blir riktigt avundsjuk på dig som får arrangera unicorn bursdag! och önskar dig stoooort LYCKA TILL med planerandet!

   Önskar dig en magisk dag och en glittrig weekend! Klem! 🙂

 2. Katrin Lindenhall says:

  Hej!SÅ snyggt ihop med klockan.Bra att ha lite olika så man kan matcha.⌚

 3. Katrin Lindenhall says:
 4. Katrin Lindenhall says:

  Det gick inte att få med

 5. Katrin Lindenhall says:

  Nu blev det helt tokigt. Jag skickade bilder på ring,naglar, väska och läppstift sånt man inte kan vara utan

 6. Katrin Lindenhall says:

  Klockan är nog för mycket för att inlägget skulle bli rätt. God natt /Katrin

  • gizmolina says:

   Ops, så tokigt det blev för dig med din kommentar Katrin. Ha, ha. Men tack snälla för fina ord om min nya ring! 🙂

   Hoppas att du har sovit gott i natt och att det går bättre för dig att lämna en kommentar nästa gång! Njut din dag! Kram! 🙂

 7. Jessica says:

  Välkommen tillbaka till Sverige! Superfin ring, härligt när man gör ett kap 🙂
  Har du sett Bachelor nu? Men seriöst, vilket slut! Haha, ingen jätte charmig kille det där… Satt med skämskudden när jag tittade i kapp de sista avsnitten på jullovet

  • gizmolina says:

   Åh tusen tack för välkommen hem Jessica! 🙂 Ja, igår kväll såg jag klart alla Bachelor avsnitten och alltså på riktigt… jag dör vilken tönt han plötsligt förvandlades till. ! Oh my god! Han klarade ju inte ens att prata med tjejerna, än mindre att be om ursäkt. Såååå pinsamt!!! Ha, ha. Så ja, skämskudden var framme här också! 😉

   Önskar dig en magisk weekend fylld av lyckliga stunder! Kram!

 8. Viktoria pinkpastry says:

  Tusen tack för tipset var där och fyndade massa till min höna idag, så galet billigt!!

  • gizmolina says:

   Åh varsågod Viktoria! 🙂 och så kul att du också fick med dig det fantastiska erbjudandet. Såååå billigt! och sååå mycket pengar vi sparat på detta som vi kan shoppa till oss själva för istället… Ha, ha. 😉

   Önskar dig en magisk weekend! Kram!

 9. ÅH- jag blir nästan avundsjuk på dig som har Bacheloravsnitt kvar! Men alltså, vilken man(?)…..så himla pinsam och jag höll mest på att skämmas ihjäl å hans vägnar….och tjejerna – vem gör så? Nu kanske du inte sett det men jag kan ju säga att skulle ngn välja bort mig så skulla jag inte komma tillbaka 😀

  • gizmolina says:

   Igår kväll såg jag klart alla avsnitten och jag dog nästan skämsdöden… Alltså på riktigt?!? Vilken otroligt tönt han plötsligt förvandlades till!!! Herregud då piiiiinsamt…. Och att han sen valde att mingla runt i baren och stå och fråga dem vad de tyckte om roscermonierna? Men sluta!! han skulle så klart ha tackat för sig efter intervjun och åkt hem! Tycker så förfärligt synd om både Annica & Jennie som tog detta seriöst… Också Emma mitt i allt?! Ha, ha. Kaos! Undrar föresten om de är tillsammans ? vet du…? man blir ju onekligen nyfiken! 😉

   Nej, nu njuuuuuter vi den här helgen och ser fram emot nästa säsong då de förhoppningsvis castat fram en mer seriös kille till rollen! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *