DAGENS SHOPPINGTIPS.

21192312_10154755443355796_261541091465191301_n

Alltså hjälp vad mycket fint det finns i butikerna nu! speciellt till Johanna! (till mig själv hittar jag absolut ingenting här uppe i norr, shoppar faktiskt bara online från Zara…) så – här ser ni lite av veckans fångst.  En underbart fluffigt snygg päls från Lindex och en stor härlig sjal från Kapp Ahl (som det känns som att jag kommer att låna då och då….). Monsterväskan shoppade vi på Zara i Oslo. It´s super cool!

Nu är darlingen och leker hos grannarna och jag ska sladda ner till tvättstugan. Var så trött då jag hämtade J på dansen att det blev take away middag, jag sa till J att hon fick välja precis VAD hon ville bara jag slapp laga det. Ha, ha. Så – det blev fryst färdig pizza till J och hämt pizza till mig (J gillar inte hämtpizza.. hennes favorit är salami från Dr.Oetker). Men TACK snälla ni för alla middagstips! ska ta tag i att variera matsedeln här hemma nästa vecka! 🙂

Njut din kväll, tänk – sista kvällen i augusti….

Kategori: Shopping hösten 2017 | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *