Dagens shoppingtips!

AllmäntSnyggaste solbrillerna från Gucci. I looove them!

Häromdagen tipsade en fab veninna (thanx Kjersti!)  mig om att man kan shoppa alla snygga solbriller billigare på nett i butiken otticanet och eftersom detta var helt nytt för mig så får det så klart bli mitt dagens shoppingtips för här finns det tusenlappar att spara mot att shoppa i "vanlig" butik !  🙂

Snygga solbriller är ett "must" på sommaren och själv kan jag inte leva utan mina.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Dagens shoppingtips!”

 1. A.K says:

  Håller helt och hållet med… då borde du kanske kolla in min bloppis. Har jobbat som optikerassistent och har nu bestämt mig för att rensa lite bland alla bågar. De vita Chanelisarna skulle vara fab på dig:-)

  http://www.blopping.blogg.se

 2. Alexandra says:

  Hej kära du! Tack för en jättebra blogg. Min favorit! Jag undrar om du vet vad interiörmässan i stockholm heter? Den som är i augusti. Kram

 3. Alexandra says:

  Hej kära du! Tack för en jättebra blogg. Min favorit! Jag undrar om du vet vad interiörmässan i stockholm heter? Den som är i augusti. Kram

 4. AnnaStina says:

  A.K-

  Tack så mycket för tipset. Kram! 🙂

  Alexandra-

  Nu blev jag glad ! Tack! 🙂 Interiörmässan i Stockholm heter FORMEX. Önskar dig en flott dag! Kram 🙂

 5. Hanne says:

  Jeg har bestilt fra Otticanet og det var kjempegreit! Solbrillene kom i løpet av 4-5 dager, og jeg sparte ca 2000,- i forhold til å kjøpe de i Norge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *