Dagens shoppingtips (och kanske julklapp?).

Allmänt

168397-1012
Jag sover ofta i det rosa lilla nattlinnet som tittar fram under morgonrocken. Shoppade det på "Victoria Secret" i New York då jag var gravid men det är först sedan jag fick Johanna som jag har börjat använda det. De har såå mycket fint på den butiken. Jag brukar passa på att shoppa underkläder då jag är där.

Jag älskar att mysa runt i morgonrock på morgonen 🙂 Men – morgonrockar blir lätt lite "stora & klumpiga" och är inte alltid så praktiska att ta med sig på resor. Min rosa Lexington morgonrock har jag nästan inte använt sedan jag fick min sessa p.g.a. att jag känner att den blir så stor och "tjock" att gå runt i då jag ska bära på henne….

Därför blev jag SÅ glad då jag hittade den här rosa härligheten i Göteborg i helgen! 🙂 När jag såg den tänkte jag: "den är perfekt!" 🙂 Och när JIG såg priset på den så sa han: "Den tar vi!" 😉 

Jag shoppade den (eller jag och jag… jag fick den av JIG 🙂 på H&M i "Nordstan" och den kostade bara 249kr.!

Den matchar mitt rosa "nattlinne" (som syns lite på bilden) från "Victoria Secret" PERFEKT, är t.o.m. exakt samma längd, och den är sååå härligt tunn och skön att mysa runt med på morgonkvisten. Jag invigde den här hemma idag! 🙂

Sen är den som sagt super att ta med på resor också eftersom den är så liten och nätt så min kommer att följa med mig överallt fr.o.m. nu 🙂

Hösten är en perfekt årstid för shopping av morgonrock, thé koppar, ljuslyktor etc för nu blir det MYS månader! 🙂

P.S På "Bølgen & Moi" gjorde de reklam för sitt "julbord" idag… det kändes liiiiite tidigt faktiskt…! Men – för er som är igång att shoppa julklappar nu – köp den här morgonrocken till din veninna! Det är en perfekt julklapp som jag garanterar att hon blir jätte glad över! 🙂  (och 249kr är perfekt julklappspris till en veninna tycker jag.)

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens shoppingtips (och kanske julklapp?).”

 1. josefine says:

  Hej kæra, søta, goa AnnaStina! ÅÅ en sån måste jag ha! Jag hade en kort otroligt ful snobbenmorgonrock då jag fødde bebis o den hade varit perfekt i en mindre stl o med mindre snobben på ( den har huva o dragkedja!) men denna ska jag iaf shoppa! Du ær FAB på tips, du ær FAB som Mor o du ær FAB Som væn!
  Pussar

 2. AnnaStina says:

  Min darling! Du är för underbar. TACK snälla du för dina fina ord, jag blir rörd…!!
  Självklart ska du ha en sån här morgonrock sweetie! Löp & köp säger jag bara!! och håller tummarna för att de fått in där här i Oslo också. Annars blir det lite långt att löpa till Göteborg 😉 Puss & kram! 🙂

 3. Sussi says:

  Jag ÄLSKAR Victoria´s secret och deras gudomliga butik i NYC, helst den stora fina vid Macy´s (för där har dom en hel våning nu med massa härliga tvålar, boylotions och annat “lukta-gott”. Det fanns inte sist jag var där.) Jag var där bara för 14 dagar sen och shoppade massa fint, bla en morgonrock som liknar din fast ljusgul 😉 med volanger och så står det “Angel” längst ner baktill. Sexigt tycker sambon, haha!
  Btw, härlig blogg du har. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *