Dagens shoppingtips till små prinsessor !


Benetton, 229nok.  Jag valde size XS till Johanna så att hon kan ha den ut över hösten också. Den är lång på ärmarna men det är ju bara att vika upp 🙂

Det var nog en mening att jag & Johanna skulle ha en "city-dag" idag för till min stora LYCKA så hittade jag ÄNTLIGEN en FIN jacka till Johanna ! 🙂 


Johanna tycker att det är jättekul att prova kläder. Här har hon precis hittat en annan jacka hon provar men hon gillade den andra bättre.   I bakgrunden ser ni darlingens nya jacka i ljusrosa.

Ni kommer kanske ihåg den från Ralph Lauren som har stått på vår önskelista? (i lik style som denna)  Tyvärr blev den för dyr och den tog dessutom slut i Johannas size och efter det har jag sökt & sökt efter en vårjacka till darlingen så – det var som sagt lycka att hitta den här SUPERFINA jackan på Benetton idag 🙂   och just nu känns det som att jag har sparat ca 900 nok  (!)  för denna kostar 229nok och den från R.L gick loss på 1.199 nok..  😉

 
Vi firade den nya jackan med en glass. Och självklart är glassen ROSA ! 😉

Jackan finns på Benetton butiken down-town (vid Stortinget) och den är mitt dagens tips till er !

Nu ska jag passa på att städa lite och sen väcka sötisen så att hon klarar att somna i kväll. Jag är så glad över att jag & Johanna fick den här dagen och jag har äkta lördagsfeelings just nu. Härligt att ha det på en torsdag för det betyder att jag får ha lördag 2 gånger den här veckan 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Dagens shoppingtips till små prinsessor !”

 1. Starmama ♥ says:

  Gud vilken fin jacka! Helt underbar! Såg du om det fanns likadana ljusblå på killsidan? KRAM!

 2. Jättesöt jacka till lilla hjärtat

  trevlig kväll

  kram

 3. Jag var på lanseringen av Odd Mollys hudvårdskollektion idag! Kika gärna på bilderna och vad jag fick i goodiebagen (jag tänkte att du som gillar OM kanske är nyfiken!):

  http://bambi.blogg.se

 4. liv says:

  Det var en fin jakke! Grattis med ny Johanna

 5. Madelene(L) says:

  Hej tjejer.

  Hoppas ni har haft en bra dag. Vilken fin jacka du har fått Johanna. Vad skall ni göra den 17 maj?

  Ha det så jätte bra.

  Kramizar Madelene

 6. tofva says:

  Rosa rosa rosa rosa! UNDERBART:)

  http://tofva.dinstudio.se

 7. Nelly says:

  bra pris för den jackan tycker jag! 🙂 hon passar riktigt bra iden! trevlig kväll! kram

 8. Jessica says:

  Roligt att de ännu har samma modell kvar, vi köpte den (fast i ljusare) till vår sessa förra våren och hon kan ha den i sommar med, vilket ja älskar för det är världens finaste jacka! Så nöjd jag är med den och var så överraskad av priset! Så billigt för en så snygg jacka!!!

  kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *