1 Inbrott & 3514 mejl.

Allmänt

 

Runt kl. 11 får vi ett telefonsamtal, en mann berättar att det har varit inbrott i bilen 🙁  Någon idiot har kastat in en stor sten och tagit med sig både det ena och det anda… Senare, runt kl. 14 satte jag mig med mina 3514 oöppnade mejl… (så har det varit en god stund i min inbox för jag har verkligen inte hunnit med)… och nu, nästan 9 tim (!) av non-stop mejlöppning (det är tur att vissa är reklam som kan åka rakt i papperskorgen) är siffran 264 istället vilket känns betydligt mindre stressigt 😉  Men jag stoppar inte där. Innan jag lägger mig ska det stå 0 ! Så – bäst att fortsätta!  och som sagt, what a day…! 😉 

Uppdatering kl.02.30: jag håller på att somna så de sista 81 får vackert vänta till imorgon… zzz

SwEeT dReAmS!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “1 Inbrott & 3514 mejl.”

 1. Hanna says:

  Duktiga du! Vilken söndag du haft. Känns säkert bra att börja veckan med tommare inkorg 🙂

 2. Annica says:

  Ja, finns det något tråkigare än att sortera mail….Ha en fin start på veckan iallfall, kram

 3. Johanna says:

  Usch vad obehagligt och trist med inbrott! Oavsett om man haft det i bil/hus så är det hemskt för det känns som om folk gjort intrång i ens liv. :-/

 4. Fru Svensson says:

  Usch va hemsk,hoppas bilen går att använda med bara en ny ruta på plats.
  Fast i mina öron ( i detta fall ögon ) så lät det värre med så många oöppnade mail att stressa igenom.Hoppas det fanns många intressanta mail så det var värt jobbet.
  Va rädd om dej Goding och glöm inte andas 😉 Kram

 5. Nej vad tråkigt, så onödigt! Tur att hemmet har klarat sig och ni!
  Du, en annan tråkig sak, har du läst det här:
  http://www.yourlife.nu/omyourlife/Tack-for-den-har-tiden

  När man äntligen gjort en superbra tidning så ska den läggas ner?! Fast jag kan inte riktigt förstå varför även fast de försöker förklara. Skit också. Jaja, hoppas att någon annan förstår potentialen i det här och gör en ny!

  Med hopp om en fin dag. KRAM

 6. Martina says:

  Bra jobbat! Och jag blev superglad för mitt mailsvar 🙂

  Håller med ovan: skrutt att decska lägga ner yourlife när man äntligen hittat ett så bra koncept och bra tidning :/

 7. Lize-Lotte says:

  Tack för mitt mailsvar också..:-) Jag har mailat dig !! Ser fram emot den vackra sjalen..

 8. Fy vad tråkigt och onödigt… Hoppas reparation och allt annat pappersarbete går smärtfritt.

 9. Fru Lundin says:

  Fy vad tråkigt med inbrott i bilen! Kram

 10. Anna-Lena says:

  Ja vilka idioter det finns… hm… tråkigt med bilen men BRA jobbat med mailen! 😀 Ha en fin dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *