Dagens siffror är: 75 & 8625!

Allmänt

168397-1091
Det är alltid proppfullt på "vagnparkeringen" inne på helsestasjon 😉

Jag fick mig dagens "träningspass" på väg till "1års kontrollen" borta på helsestasjon (bvc) för oj, oj, vad vi blev sena och fick skynda… som alltid.. 😉 Men ! fram kommer vi alltid 🙂

Kontrollen gick hur bra som helst och mitt hjärta var som vanligt en ÄNGEL. Hon är nu 75cm lång och hon väger 8,625kg så hon följer sina kurvor perfekt. Jag är alltid lika fascinerad över hur extemt blixt snabb läkarkontrollen är. Läkaren lyssnar på hjärtat, lyser i örat, sticker pinne & tittar halsen, rör på höfterna och vips! så är allt klart.! det tar MAX 5 minute och det gillar jag. Effektivitet är lovely! 🙂

Efter det hade vi en prat med helsesyster och mitt hjärta fick vaksine, och hon var som sagt en ängel, satt bara där när hon stack i ena låret… sen grät hon lite då hon stack i det andra… Uff, jag får så ont i mitt mamma hjärta när jag ser henne sticka min dotter i låren.. aj, aj.. Jag gillar INTE sprutor. Usch och fy… tur det går så himla fort.! och sen var det "bye bye" och nästa gång vi ska dit är i november för att ta ny vaksine.

Hjärtat somnade SÅ gott i vagnen efter detta lilla äventyr och då passade jag på att njuta solen för idag är det VARMT. Som den bästa sommardagen! 🙂

Nu är mitt hjärta väldigt "mammig" här så jag ska mysa med henne och sen ska vi ut en tur igen. Hoppas att du har en underbar dag!?

P.S Madeleine! du som är intresserad av mitt hjärtas hårspännen med kardborreband.. Jag har en suprice till dig! 🙂 Kan inte du ta och mejla mig din hemadress till: gizmolinas@hotmail.com  Tack! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Dagens siffror är: 75 & 8625!”

 1. Sofia says:

  det var inte en stor 1 åring, hehe

 2. Angel says:

  Sån liten sötnos.Får nog säga att hon mer och mer påminner om min väninnas dotter som numera är en 3 eller 4 åring och världens sötaste…

 3. Lotta says:

  Kära Anna-Stina!
  Stina tackar såå mycket för den urgulliga födelsedagspresenten. Den blev given idag på dagis! Och vet du – hon har vägrat släppa kortet med 3:an på sedan hon fick det, hon har sovit med det och visat det på dagis!! Hon blir nog en kort-tjej som du!! Det har tyvärr blivit lite leveransproblem med lektälten, men misströsta inte! Jag skickar det och bröllopsväskan snart!! Nu är det bada här. Puh, skulle behöva liite av din energi, men efter att ha läst lite på din blogg känner jag mig glad!! Kramisar Lotta

 4. Anonymous says:

  http://www.blaelefant.se/group.asp?group=6&sub=6
  Vill bara tipsa om denna sidan. Massor av prinsessaker.

 5. miss says:

  Det var väl en helt perfekt 1-åring. Det finns ingen mall för hur stor/liten man ska vara. Varje barn föler sin EGEN kurva och det är det man eftersträvar.

 6. miss says:

  föler=följer (såklart!) 😉

 7. Amanda says:

  Hihi, så himla söt tjej då ^^. Eller vad säger jag: så söta TJEJER menar jag! (: Båda två! Kram

 8. Princess Jessica says:

  Sötnosar 🙂
  Ni är lika fina som alltid 🙂
  Hoppas Ni haft en härlig dag !
  Vännen – jag måste bara fråga dig som har tillgång till ett mycket större shoppingutbud om du har sett någon söt liten prinsessig nattlampa någonstans som du skulle kunna rekomendera ?
  Önskar Er en jättemysig kväll ! Nu ska sessan och jag ta ett mysigt skumbad 🙂
  Krameli kram 🙂

 9. Evelina says:

  sååå söta båda två!
  kram

 10. Hej! Jag har mailat dig nu. Ha en riktigt go kväll!

 11. AnnaStina says:

  Tusen TACK snälla ni för era kommentarer! 🙂 TACK också för prinsesse tips! 🙂
  Lotta-
  vännen min, så BRA att presenten kom fram till slut (jag hade ju med mig den till Luleå..) och vad GLAD jag blir då jag läser att den passar och att kortet blev en succé! 🙂 Underbart! Vi måste ringas en dag väldigt SNART.! Jag FÖRSTÅR att det är tufft utan din mann hemma, är super IMPAD över att du får ihop dina dagar med alla kidsen. Du är en SUPER MAMA!!!!! 🙂 *Kram* 🙂
  Princess Jessica-
  Jag har inget direkt tips om prinsesselampa… men ge mig lite mer kött på benen så kan jag hålla utkik.. ska den stå på ett nattbord eller monteras i väggen? 🙂 *Puss* 🙂
  Madeleine Gbg-
  TACK för ditt mejl, jag postar en suprice till dig imorgon! 😉 *kram* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *