DAGENS SKYLTFÖNSER & GIRLS

Allmänt

Gizmolina & Co runt kl.17.50. Fotograf: Johanna.

Oj, vilken dag ! inte helt lätt att ha med en liten prinsessa på jobb…  så jag kan väl konstatera att det bästa med dagen är att hon inte kommer att ha lust att vara med mig på jobb en h.e.l. dag igen för det blir lite för länge.   Hon sa det själv också “mamma, jag trodde inte vi skulle vara här SÅ länge, då hade jag hellre varit på AKS”.  Så inget ont som inte har något gott med sig ! 😉     Och hon är ju söt för hon bjöd kunder på godis och tog hand om de barn som kom på besök och hjälpte mig att skylta om innan vi stängde. Körde på en mix av guld & grönt den här gången också lite jeans och interiör från DAY Home till det.

Dagens = min favviskofta från Odd Molly, byxor Custommade (båda finns i min butik), solbriller Marc Jacobs och skor Fiorentini + Baker.

Fredagspussar från Johanna som tack för alla fina kommentarer ni skriver till / om henne.

Superfin servise från DAY Home som är perfekta veninnegaver. (koppen 99 kr, skål 99 kr, fat 110 kr.)

Jag ♥ höstkläder.

Pimpa soffan / favoritfåtöljen med nya kuddar.  Bättre quick-fix till hemmet finns nästan inte.

Önskar dig världens mysigaste fredagsm.y.s. ! 🙂

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “DAGENS SKYLTFÖNSER & GIRLS”

 1. casaofmia says:

  Fina bilder utanför din fina shop, kram

 2. June says:

  Å så fine kopper og skåler!! 🙂
  Hva koster de?

 3. anne says:

  Hej
  Jättefin skyltning:-) Vilket märke och vad kostar fina gröna koftan och halsduken?
  Mvh Anne

  • gizmolina says:

   Miljoner tack ! 🙂 Den underbara koftan och halsduken kommer från Custommade. Halsduken är den sista jag har kvar (!), om jag inte minns helt fel så kostar den 1.099 …? och koftan tror jag kostar samma? Kan checka då jag kommer till butiken i morgon ! Mejla mig gärna om du vill shoppa. Jag skickar fraktfritt. Kram !

 4. Anna says:

  Man blir bara så glad 🙂 vanligt jobbigt vardagsbestyr får ni två till att bli något lyxigt glamoröst av. I love you both 🙂
  Kram Anna

 5. Camilla says:

  Å så fine bilder:) Utstillingen i vinduet ser smashing ut. Har såå lyst på den strikkejakken du har på deg:) Har du den i str 1 eller 0? Love høstklær jeg også. Klem

  • gizmolina says:

   Tusen tack för din härliga feedback ! 🙂 Strikkejakken är bara helt lovely. En klar höstfavorit som sagt. Jag har den i size 1 så hör av dig om du vill shoppa. Happy weekend ! Klem !

 6. Anita says:

  Det är tur att hon vill följa med, så hon kan ta foto. 🙂 Förstår att det kan bli lite långsamt att vara med så länge. Ha en go helg! 😛

  • gizmolina says:

   Ja, eller hur? 😉 min egna lilla fotograf. Hon ville så gärna vara med mig på jobb i går men hon förstod inte att det skulle bli så länge… så nästa fredag stannar hon på AKS . Önskar dig också en go helg ! Kram! 🙂

 7. Reidun says:

  Fine bilder av deg og Johanna…….nydelige farger i jakken din!! innbydende vindus utstilling!!!!

 8. Nilla says:

  Fina bilder, söt hon är lilla Johanna, ha en fin lördag, Nilla

 9. Tarand says:

  Hvor mye koster jakken fra Odd Molly? 🙂 Fantastiske farger!

 10. Åhhh finns den koftan ute i handlen nu?! Har aldrig sett någonstans här i sverigen!! Säljer du den? Vad koster den? Den var verkligen super snygg!

  Jag säger det jag brukar säga, jag önskar att du öppnar en nätbutik där vi svenskar kan få shoppa av dig. Du har så skön stil! Jag skulle ju komma och hälsa på dig i sommar. Men det hanns inte med tyvärr. Men du visar upp så mycket fint hela tiden och jag vil bara ha allt, hihihi!

  Du har god smak snygging!!!

  Kramizzzzzzz ♥CC♥

 11. Hille says:

  Snygga stövlar, märke? Var hittar jag dem?? Sen vill jag passa på att säga att du har en mkt trevlig blogg!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *