Dagens snyggaste outfit !


Sienna får stå för dagens dagens med denna snygga outfit.

Hittade precis den här bilden på Sienna Miller hos In Style och plötsligt vill jag springa ut och shoppa en likadan outfit ! 😉 Hur snyggt som helst ! och jag som stod och höll i en jeansväst på Zara förra veckan men kände, "nja…" också hängde jag tillbaka den.. Big mistake 😉   (ett tips ! klipp av ärmarna på en gammal jeansjacka och sim-sa-la-bim så har du en väst )

   
3 till SNYGG outfits på snyggingen Sienna. Jag vill ha precis allt ! 😉  (fast de grå tightsen med knappar har jag redan 🙂

Jag & darlingen är home-alone så det är inte helt lätt att sitta vid pc´n för Johanna säger "mamma KOM!" så fort jag närmar mig skrivbordet… Så bäst jag leker med henne så "ses" vi lite senare igen .

Tjingeling så länge !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Dagens snyggaste outfit !”

 1. Josefine says:

  Jag ÄLSKAR Sienna och hennes stil. Då hon var med Jude var de verkligen det SNYGGASTE paret =) Hoppas du får lite egentid sen. Du gör ett fantastiskt homealonejobb darling, glöm aldrig det! Puss

 2. Sally says:

  Sienna är vacker! Dax för lillasyskon till Johanna, det behöver de små, alltid någon att leka med!! =)

 3. Det är inte ofta jag ser nåt och tänker "shit vad snyggt". Det gjorde jag när jag såt hennes skr på den första bilden! Ha en trevlig kväll!

 4. Hanna says:

  Jag gillar verkligen hennes stil, avslappnad men hon bär den med stil sedan att hon är så otroligt vacker.

  Håller med Josefine, vilket underbart jobb du gör Anna- Stina. Inte alla som kan "skryta" ( fel ord här då du aldrig gör det men i brist på andra ord så hoppas jag att du inte tar illa vid dig) med att sköta hem en dotter och samtidigt göra karriär. En stor eloge till dig för att du är en sådan inspirerade och drivande och fantastisk kvinna/ mamma.

  Kramar från Hanna

 5. camilla y says:

  Hej vännen!

  Håller med kommentarerna ovan, du är unik!

  Hoppas du får en underbar kväll. Ska bli så kul att ses!!

  Kramar Camilla

 6. Wenche says:

  Så stilige klær! Spesielt kjolen og vesten på øverste bildet. Hvilket merke er kjolen? Noen som vet?

 7. Kära vänner ! TUSEN MILJONER TACK för fina ord. De går rakt in i mitt hjärta och lyser upp min kväll här hemma ! TACK ! 🙂 blir rörd.. KRAMAR!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *