DAGENS STILLEBEN.

News in Casa Gizmolina.

Jag har önskat mig en sån här “kruka” att ha köksredskap i hur många år som helst och då jag var i Stockholm förra veckan och tittade in hos R.O.O.M. så hittade jag den plötsligt  i r.o.s.a. !  Alltså jag trodde inte ens att den existerade i rosa?! (har oftast sett den i vitt / blått) så när jag fick se den så kunde jag bara inte hålla mig längre. Den var helt enkelt tvungen att bli med mig hem  🙂

My new kitchen love.

I  ♥ pink.

Vårt nya husdjur 😉

Dagens finaste present. 

En fin disktrasa + diskhandduk är små detaljer som kryddar köket.

Oj, nu vill en liten prinsessa låna min mac och titta lite på Bolibompa innan hon ska somna så uppdaterar inlägget strax !  Darlingen sover och mama chillar med lite bubblor och ny härligt inspirerande bok (Heiberg Cummings – Ett liv med interiører) .  Det är väl det som kallas torsdagsmys?  🙂

Önskar dig också en riktigt mysig kväll !

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “DAGENS STILLEBEN.”

 1. Eva says:

  Åh så fin! Jag har en vit med blå text men den rosa var mycket finare!

  • gizmolina says:

   Det var den vita med blå text som jag tittat på och önskat mig i måååånga år men då visste jag inte att den finns i rosa ! så – rosa fick det bli ! 🙂 men din är också super duper fin !!! Kram !

 2. Sara says:

  Åh så snygg, var köpte du den någonstans? Vill också ha en!

 3. Sara says:

  Tack för snabbt svar! Jag bor i Skåne, och har inte för mej att dom har webshop? Måste undersökas! Trevlig kväll med bubblor och bok :)))

 4. Lena i Uppsala says:

  Me like<3. Så fint du har. Sitter och kollar on Hela Sverige bakar… Att ha go.a krukor, skålar, handdukar etc. gör det så mycket trevligare. Så jag förstår ditt köp helt och fullt, den skulle passa bra i mitt kök också.
  Njut fin kväll, goa Du.
  Kram
  Lena

  • gizmolina says:

   Tack fina du ! 🙂 Och ja, det ska inte mycket till för att få det trevligt och mysigt omkring sig . Hoppas att du njuter kvällen i TV soffan och jag önskar dig en underbar fredag ! Kram !

 5. Ewa says:

  Sååå fin den va i rosa…nästa gång de blir Stockholm blir det inköp på R.O.O.M…;) jag som älskar rosa!!!!!
  Ska ju ändå till Drömhuset för rosa themuggar…;)
  Njut av kvällen!
  Kikar in hos dej var dag o blir glad <3<3<3
  Kram
  Ewa

  • gizmolina says:

   Vad kul att du tittar in hos mig varje dag och vad glad jag blir över att jag gör dig glad ! 🙂 Hoppas att du får tag i den fina rosa ! Happy fredag!!! Kram !

 6. M says:

  Var har du köpt ljuslyktan?

  KRAM!

 7. Lize-Lotte says:

  Fint med rosa. Själv har jag den i grönt..men det får väl gå det också men rosa var helt underbar. Tror jag köpte min på någon webshop för 3 år sedan. Ljuslyktan var söt. Man får krydda upp hösten med lite köksmys 🙂

 8. Jagh ar den i vitt med svart text. Är så glad för den, precis som du så har jag velat ha en sån snygg länge. Den gör sig verkligen bra på köksbänken. Den rosa var ju supersnygg också, jag skulle gärna ha i fler färger och variera mig. Stor kram!

 9. P.S glömde och skriva att den numera har fått sällskap av denna ko http://pinkpastry.blogg.se/2012/february/redskapskrus.html = ) D.S

 10. AnnaStina <3! Nu måste du komma och besöka oss på Tullhuset Living, vi har Agneta Livijn porslin/keramik, vita samt rosa Kitchen Aid <3. Ses vi snart vännen!!?? En middag på Tullhusets restaurang K9 måste oxå hinnas med. Party, party…Hoppas vi ses snart! Kram Tulltjejernas <3

 11. Maria says:

  Kan man köpa ljuslyktan nånstans?

 12. Vilken läcker blogg du har!

 13. Kitcehn Aiden du lagt upp har kommit i GULD nu!
  Besök http://www.agnetalivijnshop.com En superbestseller!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *