DAGENS SURPRISE.

Allmänt

Dagens post.

Jag älskar att få presenter så idag, då jag hittade det här fina paketet i brevlådan, så blev jag riktigt riktigt glad! Paketet innehöll ett serum från Vichy och jag får erkänna att jag är katastrof dålig på att använda sånt här men denna ska jag absolut testa! speciellt efter att jag läst denna text på förpackningen:

“Boostar omedelbart hudens lyster och ger en fräsch och jämn hudton. Efter 4 veckor upplevs trötthetstecken som bortblåsta och porerna har minskat. Huden känns förnyad med en yngre och fräschar utstrålning”.

Detta kan ju bara bli magiskt bra!  och serum passar mig bättre än botox.

Ett serium + en liten spegel med uppmuntring till att selfies är ju en oslagbar kombo!

Sen gör det ju absolut ingenting att serumet bor i en rooooosa vacker glasflaska.

Nu pågår sjukstuga här (JIG har fått airconditionförkylning) och Johanna tar så fint hand om sjuklingen så jag ska ta på mig joggeskor + solbriller och gå ut en liten prommis. Har inte varit bortskämd med sånna möjligheter den här tiden på dagen på länge så nu ska det njutas! 😉

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “DAGENS SURPRISE.”

 1. Lena says:

  Oh, så kul med presenter! Det är DU om någon värd 🙂
  Trist med förkylning, här hemma är också sjukstuga.
  Hoppas du får en skön promenad!
  Många hälsningar Lena

  • gizmolina says:

   Så snällt sagt Lena. Tusen tack! 🙂 Men så trist att du också har sjukstuga hemma. Skickar krya-på-tankar till den det berör! Och sen får jag erkänna att jag inte fick till någon prommis… blev en biltur för att hämta take-away middag istället… men idag så!!!

   Önskar dig en härlig torsdag! Kram!

 2. Jeanette says:

  Næææææ, en fiiiin present at få ind af brevsprækken. Det ville jeg sørme ikke have noget imod at få. Kan godt forstå at du blev vældig glad 🙂 Glæder mig til at se billeder efterfølgende. HVIS det virker, SÅ SKAL JEG DA SKYNDE MIG AT FÅ FAT I DET!!! 🙂 Jeg trænger VÆLDIG meget til at se lidt friskere og smartere ud 🙂
  Há en fantastisk dag.
  Kram Jeanette

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för din härliga kommentar Jeanette! 🙂 Och god idé med efter bild… jag borde kanske ta och knipsa en före bild idag innan jag sätter igång? så får det bli! en före och en efter bild. Och ja, vem vill inte se lite friskare & yngre ut? jag ska starta med den idag!

   Önskar dig den bästa torsdagen fylld av solsken och lyckliga stunder! Kram!

 3. Nilla says:

  Men så tråkigt att JIG blev sjuk när han kom hem, men säkert skönt att ändå ha honom där i bakgrunden, som en backup men ändå inte 😉 som det är med sjuka män. Njuut av att ha honom hemma, jag om inte har nån man här längre, saknar sååå mycket. Du vet ju att jag ska resa på egen hand i november, till vårt paradis, och det ska gå. Nu är han där med sin nya kvinna.. gud vad vi ska gå igenom som tjejer… Kram o styrka från Uppsala till Oslo <3

  • gizmolina says:

   Ja det var verkligen otur att han blev sjuk dagen innan han skulle resa hem så flygresan blev tuff och nu ligger han…. och nej, någon back-up kan jag inte direkt påstå att han är 😉 Förstår att det känns tufft att din ex är på resa med sin nya men försök att blicka framåt, planera DIN resa, och tänk på alla möjligheter som ligger framför dig… Allt ordnar sig alltid till det bästa!

   Ta tillvara din torsdag och styrkekramar till dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *