Dagens tänkvärda.

Phuket kl.19.20, fredag kväll.

Jag bläddrade i nya engelska Red då jag låg i solstolen i eftermiddag och hittade ett par tänvärda citat från en intervju med Jodie Kidd som passar utmärkt som dagens idag 🙂

Carpe Diem !

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Dagens tänkvärda.”

 1. sara says:

  din blogg är verkligen inspirerande och uppiggande. Tack för att du sätter guldkant på tillvaron. och tack för att små tips.

 2. Cecilia says:

  Så sant så sant……

 3. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Tusen TACK för din fina kommentar Sara ! 🙂 Nu blev jag riktigt glad 🙂 Ønskar dig en underbar helg. Kram ! 🙂

 4. Sandra says:

  Hej AnnaStina! Jag har följt dig på din blogg jättelänge nu och gillar den verkligen! Det var så kul idag.. Så jag måste berätta för dig. Jag har sprungit runt på Formexmässan vilket var mycket trevligt och så kom jag och min vän in på barnleksaker och inredning till barn och jag säger att jag läser en blogg där en mamma har allt i rosa till sin söta lilla dotter.. och min vän bara, är det Gizmolinas du pratar om. Ja det är det säger jag. Så då berättar hon att hon visste vem du var då hon har bott i Oslo och hon hade även handlat mycket i din butik du hade. Det var verkligen jätte roligt så vi gick runt och småpratade om hur fint Johannas rum är och sånt där! Hoppas det är skönt nere i värmen för er och att ni blir bruna och vackra! Sköt om er! Kram Sandra

 5. Agge says:

  Ha en bra kväll. 🙂

 6. Daniel says:

  Jag vill tacka dig för att du stödjer mobbing!

  Min vän tog livet av sig igår.

  Hon och jag blev mobbade i skolan i ungdomen. Hon orkade inte. Jag valde livet.

  Du gör en viktig insats!

  Tack!

 7. Madelene(Landvetter) says:

  Hej tjejer.

  Hoppas att eran dag varit bra. Och att kvällen är det med. Min dag har varit underbar med alla mina små barn med väldigt kalt ute. Nu skall jag snart laga mat och ta mig ett glas skumpa är så sugen på det i dag. Ha det så jätte bra.

  Kram Madelene

 8. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Sandra-

  Nu gjorde du min kvæll hær med din trevliga kommentar ! 🙂 Så otroligt kul att høra ! 🙂 Pricken øver i hade så klart varit om vi møtts på mæssan också før jag brukar alltid vara dær 😉 Njut mæssdagarna och all inspiration man får av gå runt dær och mysa ! Och hælsa din væn så mycket! 🙂 Ønskar dig en underbar weekend! Kram! 🙂 P.S Johannas rum kommer att dyka upp i ett blad / magasin i vår 😉

 9. Emelie says:

  Mmm, fast jag skulle säga: Forget yesterday, life is about today!

 10. Jessie says:

  Verkligen tänkvärt.

 11. Tess says:

  vilkent underbart vackert citat! det är verkligen så det är! hoppas ni har d underbart i värmen!!

 12. Solina says:

  bra citater 🙂 speciellt den första ..

 13. KarolinaN says:

  Fast man ska ju leva i nuet och inte imorgon…

  Kram!

 14. y' says:

  fin blogg 🙂

  kommentera min gärna,

  skulle betyda mycket.

  hoppas att du har haft en härlig helg!

 15. Härliga bilder och budskap! 🙂 Carpe diem, som sagt 😉

 16. Taru says:

  kloka ord, borde man tänka på varje dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *