Dagens tänkvärda.


Tänkvärt.

Livet blir så mycket soligare när man är snälla mot varandra 🙂  Krama om dina vänner & kollegor, pussa dina kära, peppa dina vänner som behöver det, ge någon en komplimang,  skriv ett "du är fantastisk" sms till någon som behöver det och möt dina dagar med ett leende så ler livet tillbaka mot dig ! 🙂

Vi har precis varit ute en kortis igen och nu ska här fixas middag.

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Dagens tänkvärda.”

 1. Anna says:

  Underbara ord!

  Hoppas du får en mysig kväll

  kraaam

 2. L8 says:

  Du är fantastisk, tack för allt du ger till alla vännen!!!!! pussiluss L8

 3. Petra says:

  Du verkar vara en sån omtänksam snäll och snäll person,fina ord hoppas kvällen blir fin kram kram

 4. Nathalie says:

  Håller med! Men har kollat igenom bilderna här och vilket väldigt vackert hem ni har!Kram från en annan utlandssvensk!

 5. Anonymous says:

  Jag är en 17 årig tjej som har tagit beslutet att söka till Idol 2009. I min blogg får ni följa min resa dit och mitt liv.

  http://www.starcevic.blogg.se

  // Nathalie

 6. Anonymous says:

  Jag blir så glad när jag läser din blogg. Fina ord idag: Ha det gott. kramar

 7. fröken L says:

  Hela din blogg och DU är så fin. Jag blir så glad av att läsa. Hoppas att du har en mysig kväll.

  Kram

 8. Johanna says:

  Lite typiskt dig å svara på kritiken i förra inlägget såhär. Känns lite omoget. Visst har du rätt, men idag satte du dig och dina naglar framför din lilla (sjuka) höna.

 9. Filippa says:

  Jag fick ett sånt "du är underbar"- telefonsamtal igår och det gjorde mig hur glad som helst. Det krävs så lite för att göra någon glad, det är bra att du påminner oss om det! 🙂

 10. Hej ooo det är därför jag älskar din blogg du har alltid så posetiv energi att sprida vidare! Man blir alltid så glad här inne!!

 11. Malin says:

  Väldigt fina ord!

  Jag försöker överösa mina nära med värmande ord, men tyvärr tar vi människor varandra för givet alldeles för ofta.

 12. Sophia says:

  Eller hur! Håller med! Tänk om folk kunde vara lite snällare, lite trevligar!

  Ha en bra kväll, Sophia!

 13. tindra says:

  Braaa det där var skrivet…jag håller med absolut! Börja dagen med ett leende INIFRÅN 🙂

 14. Pappabloggen says:

  Visst är det så…Ibland är det bara lite moln i vägen så att man inte ser klart…

  /Pappa på heltid

 15. Alinde says:

  Tänk att dina läsare inte får reagera öht! Kan du verkligen inte förstå kommentarerna ang. Johannas magsjuka? Någon gång kan man väl oxå vara lite ödmjuk inför sina läsare, kanske ta till dig vad vi säger, tänk på att det är i välmening. Jag ville upplysa om vad som gäller vid magsjuka, kanske är du ej medveten om uttorkning? Själv har jag när jag haft magsjuka en vecka, fått åkt in akut och fått ligga med dropp….

  Hade jag haft magsjukt barn så länge, och ej vetat om komplikationerna/riskerna hade jag tyckt det varit bra om någon upplyst mig om det. Men inte du.

  Nej, då är alla bara elaka som säger något sådant.

 16. Min kompis tillmig sa att du letade efter en rosa Ralph Lauren jacka, jag köpte en idag och dåsa min vän att du hade upplyst om en sån. Vill bara säga att den finns på Nk i Stockholm, väldigt små i storlekarna. jag köpte 3T och min dotter är 1,5 år. Jag har en bild på min blogg:-)

 17. Johanna says:

  Alinde: Nä, du har nog rätt. Men det vågar man inte skriva, för då är man antingen elak eller avundsjuk. Jag är ingetdera. Jag kanske inte skrev i välmening det första jag gjorde, men oavsett så skulle jag aldrig utsätta min dotter (eller alla andra) för mina egna prioriteringar. Sedan VET jag oxå att AS gör det bästa för Johanna. Men då kanske man inte ska skriva att det är bajskalas när man kommer hem. Nä, vad vet jag, jag är bara elak och avundsjuk. Inga barn har jag och bitter är jag nog med. (Jag är tvåbarnsmamma).

  Hursomhelst. Du å jag kanske inte ska läsa denna bloggen… hehe… 😉

 18. Sanna says:

  Okej, det här är anledningen till att man inte ska skaffa en blogg. Visst kan man läsa och tycka och tänka om hur andra gör, men man får vara bra finkänslig om det handlar om andras barn, för att ge konstruktiv kritik – konstruktiv kritik inbegriper då inte "hellre fixar naglarna än tar hand om sin stackars sjuka dotter". Sen tycker jag inte alls att bloggaren har något särskilt ansvar att svara på läsarkommentarer – och om a-s är ödmjuk eller inte när hon läser kommentarer vet ju inte vi, för hon kanske helt enkelt inte vill försvara sitt föräldraskap för oss läsare – och det skulle inte jag heller vilja. Det är lätt och sitta och veta bäst hemma framför dataskärmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *