Dagens tips!

Dagens Tips!


Fantastiska rosettskor från Oskar de la Renta!

Det är viktigt att vårda sina kära skor så att de håller sig fina och lever länge och mitt bästa råd som jag gav mina kunder då jag sålde skor var att alltid förvara sina skor i skokartongen då man inte använder dem (detta gäller så klart inte boots, Ugg, stövlar etc. ). Men – det finns så klart snyggare alternativ till skokartonger och ett av dessa fick jag se i lördags.

När jag var hemma hos min vän Trine så presenterade hon dessa perfekta förvaringsboxar till skor för mig. De finns att köpa på "House of Oslo"  men  tyvärr så ingår inte de läckra rosa Manolo Blahnik som ni ser i boxen på bilden för de är Trines 🙂   (önskar de var mina ! 😉


Perfekta förvaringsboxar till finskorna. Dessa kommer från en butik på "House of Oslo" och det finns även liknande från Lisbeth Dahl och Habitat m.fl. Har sett dem lite här & där 🙂

Jag önskar att jag också hade genomskinliga skoboxar för det är inte alltid jag hittar de skor jag söker i mina vanliga boxar…  Så – när man förvarar sina skor i originalkartongerna (som jag gör) så är det smart om man tar bilder av skorna med en polaroidkamera och fäster dem på utsidan så förenklar man sökandet  (jag har tyvärr inte gjort det men en dag så…. ).

Jag känner mig plötsligt väldigt klar för shoe-shopping en dag snart och på inköpslistan står det: nya stövletter 🙂

Kategori: Dagens Tips! | 25 Comments

25 responses to “Dagens tips!”

 1. Skorna är nog inget för mig! Jag önskar er en trevlig kväll i alla fall!

 2. AnnaStina says:

  Isabellas pappa-

  Ha, ha inte? jag tror de skulle passa perfekt till klänningen du vann! 😉 Happy tisdagkväll!

 3. Farmorlena says:

  Finns på IKEA också och till oslagbart pris kan jag anta utan att veta priset på just denna box, om man nu har många skor… vilket vi har som oftast!

 4. älinpälin. says:

  herregud va fina!! (:

 5. Marie says:

  Vilka bra lådor. Jag har precis kommit på att skor ska förvaras i lådorna så än har jag inte så många att hålla reda på men det en smart idé.

  kram

 6. Linda says:

  de säljer liknande genomskinliga skolådor på inreda.com hr jag för mig…. De är superbra har några sådana själv och jag tror jag köpte dem i deras webshop.

  ha det bra!

 7. Linda says:

  hej igen!

  Det är på inreda.com som de finns. De har även boxar för stövlar nu! Beställning är lagd på några sådana nu också haha.

 8. Madelene (Landvetter) says:

  Hej du underbara AnnaStina.

  Läser och ser att du har haft en underbar Tisdag.

  Jag och min dotter var på cirkus i går för första gången och hon tyckte det var supper roligt ett tipps att gå på med Johanna.Men i dag var hon väldigt trött men hon sa det gör inget mamma att jag har varit trött i dag för det var så roligt i går. Är det i morgon din mamma kommer?Och vilken dag är det du fyller år? Sov så gott.

  Kram Madelene

 9. katja says:

  skorns bakom plaspåsen var e de ifrån

 10. Isabelle says:

  Supersmarta lådor, och jag älskar skorna – de är bara så fräsiga!

 11. msn yukle says:

  good quality post thanks

 12. good quality post thanks

 13. Ohh very much thanks admin

 14. chat says:

  good quality post thanks

 15. webpage says:

  I admire what you have created here. I love the piece when you mention you are doing this to give back but I would believe by all of the remarks that this is certainly working for you as well.

 16. i do not agree, meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]meridia[/url], http://meridia.groupsite.com meridia, 8-OO,

 17. wutultqnlsa says:

  fmUUtX itdwmztrkrvl, [url=http://tfdwlsuyjvnr.com/]tfdwlsuyjvnr[/url], [link=http://xsbpljytsgpq.com/]xsbpljytsgpq[/link], http://isnzhncjztcg.com/

 18. Well 1.0 has an end of life date now. July rather than March as you had suggested., from canada, nykq,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *