Dagens tips!

Allmänt


Dagens tips: Om du har en byrå med vanliga tråkiga knoppar så blir den "som ny" om du byter ut knopparna till tex som på bilden: olika djur. Själv skruvade jag fast prinsesskroneknoppar på den byrå som jag hade på Johannas rum då hon var baby och sen – då vi flyttade in byrån på sovrummet – så bytte jag bara tillbaka .  Det är kul att kunna variera med något så enkelt som knoppar och det finns massor av fina att välja mellan ute i butikerna.

Mitt hjärta somnade gott för ett tag sedan och jag har bestämt mig för att inte fastna vid pc´n hela kvällen utan istället fixa med lite andra saker + slappa i soffan med blader & Grey´s (går på norskTV på tisdagar) . Men – vi får väl se hur det går med den saken.. jag kan säkert inte låta bli att blogga lite senare…

Är det försten någon mer än jag som har en liten sötnos som inte tycker att det är så festligt att borsta tänderna? Här hos oss är det alltid kvällens stora prosjekt men det är lättare då JIG är hemma och är "publik" för då blir Johanna så stolt och vi klappar i händerna alla 3. Men nu då vi är själva… oh my ! 😉

Hoppas att du har en riktigt mysig kväll! och missa inte den nya härliga tävlingen som startade idag där du kan vinna 105st "egendesignade" etiketter 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Dagens tips!”

 1. Josefine,Blekinge says:

  Nu har även min lilla son just somnat, mannen jobbar så jag ska ta lite skön egentid i soffan. (Efter att jag plockat med disk, tvätt etc… Så tråkigt, men skönt att få det gjort på kvällen.)

  God natt!

 2. Anonymous says:

  Som tandsköterska borde man ju vara proffs på det här men nej då… sonen vill inte borsta. Men, så kom svärmor med en leksaksbil som hade stora tänder och helt plötsligt var det okej att borsta. Lillkillen borstar på bilen och jag borstar på lillkillen. Så turas vi om och det funkar faktiskt. Kanske värt att prova?

 3. Madelene(Landvetter) says:

  Hej du underbar AnnaStina.

  Hoppas att ni har haft en underbar Tisdag. Varit hemma med Emma i dag hon är feberfri i dag så vi har varit hemma. På kvällen har jag haft APT mötte på jobbet och uppföljnings samtal på in skolningen på minna barn.Så nu sitter jag och njuter med ett glas röt och sen skall jag gå och lägga mig.Hoppas at du kommer i säng i tid.Kram på dig du underbara.

  Madelene

 4. Anne_K says:

  Tandborstning har varit ett stort projekt även hos oss!

  Det spelar ingen roll hur pedagogisk vi har försökt vara men borsta tänderna är helt enkelt inte skoj.

  Men för ett tag sen vände det. Fråga mig inte vad som hänt eller ens varför. Det blev helt plötsligt okej. Jag håller tummarna för samma utveckling hos er!

  Annars får väl JIG spela in sig själv där han agera publik och så får det blir kvällsfilmen innan sängdags! Lycka till!

 5. Suzanne says:

  Hej Anna-Stina!!

  Här hemma har tandborstandet minst sagt i vågor, ena dagen roligt, andra dagen hysteriskt tråkigt.

  För nån månad sen köpte jag dock en bok om "Karius & Baktus" och vips så har dottern helt o hållet köpt varför man måste borsta tänderna morgon och kväll – inge roligt med tandtroll som bygger hus i ens tänder ju 😉

  Stor kram och Tack för en underbart mysig, inspirerande, varm och kärleksfull blogg.

 6. Cathrine :-) says:

  Vi har store problemer med pussing av tennene.. William blir såååå sint, og hyler.. Men, når han skal gjøre det selv blir det ikke bra.. Så vi må hjelpe til 🙂

  Ha en fin kveld 🙂

 7. Anna says:

  Godnatt bästa du! ( & Johanna )

  Tack för en mysig blogg, jag läser den flera ggr per dag och tycker mkt om att du ofta uppdaterar den =)

  Alltid trevligt och se er, och fina bilder på vad som du sett under din dag. Jag har börjat läsa din blogg från start och där har jag nu hittat både lite fler bilder på Gucci och även ert sovrum som jag tidigare var nyfiken på.

  Vore kul och sedan se vad du önskar dig i julklapp och vad du planerar ge JIG i julklapp med förhoppningar om att han inte läser det 😉

  Alltid trevligt med julklappstips!

  Jag tänkte även tipsa dig om några sidor med trevlig inredning jag tror du skulle uppskatta.

  http://www.ljuvating.com/

  http://www.systerlycklig.se/

  http://alvashus.se/

  http://www.zarahome.com/shop/se/en/zara-home/home

  Ha det så bra och trevlig vecka!

  Kram Anna i STHLM.

 8. Åsa says:

  Hej

  Här kommer lite tips som har hjälpt mina barn!

  Min äldsta, Emilia vägrade till att börja med. Jag körde då med att jag ville se vilka typer av troll hon hade i munnen. Detta blev intressant och hon öppnade munnen stort. Rabblade då det jag visste att hon hade ätit under dagen.

  – Här har vi visst lite makorinitroll, de får jag ta bort.

  – Oj, jag ser ett hallontroll, bort med dig fula hallontroll.

  Efter denna lilla lek ÄLSKADE Emilia att borsta tänder.

  Min lilla tjej, Leonie, har just upptäckt den elektriska tandborsten. Det går inte helt perfekt ännu men hon gillar att leka med tandborsten som dansar och sjunger 🙂

  Kram Åsa

 9. Emma says:

  Å sådär gjiorde jag med min byrå i mitt rum när jag var liten. Det är så fint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *