Dagens tips!

Dagens interiörbild & tips.

168397-668
Tittut där nere! Det är mitt hjärta som står i gåstolen och själv står jag uppe vid entré till vackra huset. 🙂

Jag önskar såååååååååååå att jag fick in lika mycket härligt solljus som Camilla & Jonas får genom sina vackra fönster och att jag hade lika underbar utsikt. Men vad ser jag här när jag tittar ut här hemma på dagarna? Plast, skuggan av polacker som står utanför och borrar i väggen och mer plast.. 😉 Ska bli SÅ skönt när detta fasadarbete är avslutat! 🙂

Mitt dagens tips har jag med mig från Camilla & Jonas:
Istället för en tavla: köp ett vackert tyg som du spänner upp (sträck tyget och "häfta" (små spik funkar också) upp det på baksidan) på en spånplatta och vips! så har du ett konstverk på väggen! 🙂

Det smarta med den här lösningen är att du får tavlan i exakt det mått du själv önskar! för det är verkligen inte alltid så lätt att hitta "den perfekta" tavlan att ha bakom soffan eller i hallen.

Camilla hade köpt jätte fint tyg på Åhlens som hon gjort tavla av på Gustavs rum. Motivet var "världskarta" men den var tecknad också var det söta djur på den också. Passar helt PERFEKT på ett rum till en liten prins! 🙂 (Tyvärr glömde jag att ta bild av det.)

Min vän Lotta uppe i Luleå har gjort samma lösning med ett vackert tyg från "Svenskt Tenn" så möjligheterna är många! 🙂

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 1 Comment

One response to “Dagens tips!”

  1. anna says:

    ÅH, vad vackert hus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *