Dagens tips!

Allmänt


Ni hittar bl.a. den blå klänningen för endast 99nok hos H&M nu, och även den söta klänningen i blått/vitt/rött högst upp till vänster på sidan.

Varsågoda! Här får ni se en av de 13 sidor jag stylat i det nr av Kamille Mor & Barn som finns ute i butik nu. Och mitt dagens tips till er i Norge är så klart att köpa magasinet, om du inte redan gjort det 😉  (magasinet kan tyvärr inte köpas i Sverige).

Nu sticker jag iväg till redaktionen så see you later !  🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Dagens tips!”

 1. Det ser ut att ha varit en underbar Sthlms helg. Förresten, vilken låt gillade du bäst? Tycker inte heller att det var "rätt" låt som vann, gillar lite mer schlager och inte så mycket ballader. Men, men.
  Fina klänningar du visar, nu är man så shoppingsugen att man snart inte står ut längre. Ha en härlig dag. KRAM Lotta

 2. massa bra där juh 😀

 3. Janicke says:

  Hei. Vet du(eller andre som leser bloggen din) om H&M i Nordby center har H&M Trend?Hvilke butikker er å anbefale i senteret(om man liker gizmolina-stilen:))

 4. Titti says:

  Hann inte mer än blinka!!! så var den fina blå klänningen borta på både nätet o i butik!!!

 5. The June says:

  Heii ;* Utrolig pen du er! Liker bloggen din kjempegodt også! Jeg ligger på topplisten i Norge, og lurer på om du kan være interessert i å linke hverandre så du får flere Norske lesere og jeg flere svenske lesere? 🙂

  Hadde vært morsomt å se om det funker 😀
  Ha en fin kveld <3

 6. Vilka bra tips du ger, en jättefin sida som verkligen behövs. Ofta tycker jag att tidningstips bara visar märkeskläder för tusentals kronor, de kläderna köper man aldrig. Men det här är verkligen toppen!

  Kram Elin

 7. Sandra J says:

  Hej AnnaStina

  Vilken fin sida du fått ihop, ser hur bra ut som helst!!! Det är bara så synd att man inte kan handla tidningen här i Sverige, för du brukar ha så bra tips att dela med dig av. Man blir helt enkelt väldigt inspirerad eftersom du har en sådan god smak på både inredning och kläder. Men jag får hålla tillgodo med bloggen, för den är ju verkligen inte fy skam den heller 🙂

  Ta hand om dig och må så gott! // Kram Sandra J

 8. Emmie says:

  Det är så himla synd, men den blå klänningen har varit slutsåld LÄNGE. 🙁 Tråkigt, för jag tyckte verkligen att den var ursnygg!
  Jättefina sidor annars Anna-Stina! I love it! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *