Dagens tips!

Allmänt

Jag måste bara visa er den super fina gåvan jag fick av Gry till butiksöppningen för denna gåva är ett julegave / gå-bort-på-middag tips! 

Förlåt min frånvaro idag… jag har haft stängd butik i princip hela dagen och har istället varit runt och fixat ärenden (bl.a. nagelfix)  för fr.o.m. imorgon har jag öppet alla dagar t.o.m. söndag 18 december. Jag ser verkligen fram emot 2 härliga veckor i min lilla oas! 🙂

Pink är min favorit prosecco (som jag dessutom bjöd på på öppningen men det visste inte Gry) och jag älskar ranunkler….

….blommorna var t.o.m. dekorerade med stenar i knopparna. L.o.v.e. !! (tusen tack Gry!)

Nu ska jag se vem som vunnit sockar till ett värde av 500 kr hos Only Socks?  också ska jag strax kicka igång dagens julkalender. Men först ska jag sätta mig och göra en order på suuuper fina julpynt som förhoppningsvis ankommer Gizmo & Co. en dag väldigt snart !

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Dagens tips!”

 1. Jonas says:

  Skönt å höra att du har fullt upp och ändå hinner skicka massa sms till mig 😉

  Kram från Sthlm med SNÖ!

 2. Camilla says:

  Hej A-S!
  Jättefin present!
  Du verkar ha sá mánga fina och omtänksamma vänner och bekanta runt dig, det är guld värt!
  Ha det gott, kram!
  //C.

 3. Merethe :o) says:

  For en fantastisk vakker presang!!! <3 Utrolig personlig og såååå riktig til DEG! Denne ideen må jeg låne i disse juletider og lage noen egne varianter! ;o)) 1000 takk for at du deler inspirasjonen med oss blogglesere du vakre!!! :o) Ha en nyyydelig dag! :o)
  STOR klem fra Merethe :o)

 4. Fru Svensson says:

  Underbart Vacker gåva,förstår att du blev Lycklig.Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *